Jobbade ju tisdag 8-17 och onsdag till torsdag morgon. Alltså imorse. Så nu är jag ledig till måndag. 
Jag började med att hämta pudlarna på hemvägen. Karin och Stoffe var i Linköping med lilla Emilia som skulle operera bort några små broskbitar på örat. Det gick bra och när de kom på eftermiddagen och hämtade hundarna, var hon pigg som vanligt.
 
På fm hade jag en privatlektion igen. Mycket såna nu. Jag hann ta en kopp kaffe innan det var dags att gå ut.
Det småduggade till och från hela dagen. Men varmt har det varit ändå!
 
Efter lektionen har jag mockat, packat foder, promenerat, lekt med kattungarna. Precis som vanligt! Delat upp jobbet och varit inne och ätit och fikat imellan.
 
När Tomas kom hem så var det mesta klart. Men vi såg att baggarna behövde nog börja fodras med hö nu. Betet är i princip slut. Så vi skulle kasta ner lite till från logen. Vi missuppfattade varandra så Tomas kastade ner en bal rätt i ansiktet på mig!! Det var ju inte meningen, men jag har lite ont i nacken och näsan! Tur att jag hade mina gamla glasögon!
 
Imorgon ska jag på massage! Det passar ju bra när jag skadat mig idag! 
 
Har tänkt att måla våra sängbord vita i helgen. Ett av mina planerade projekt! Sovrummet är ju faktiskt pågång nu......
 
Idag ville inte telefonen samarbeta och lägga in foton...:-(

2 kommentarer

Marianne

12 Oct 2017 23:38

Men jisses...en höbal i ansiktet,hur mycket väger de? När vi köper hö står vi på betryggande avstånd från luckan.

Har baggarna klarat sej så här länge på betet? Så de kräver inte så mycket då kanske?

Sv: Det gick fort med Leo, jag har ju funderat ett tag på slutet för honom, men redan? Det var jag inte förberedd på så jag ar gråtit nästan hela dagen...mitt sällskap på dagarna och i radhuset....det var ju liksom han och jag nu men nu är han borta.
Han var röd i ögonen samt tandköttet, hon sa att det tydde på någon cirkulationsrubbning, han var spänd i buken också...
Vi har begravt honom på gården bredvid de andra...jag är kvar där också, har rensat bort hans sängar och matskålar...jag ville inte vara ensam i radhuset i natt.




Marianne

12 Oct 2017 23:44

Kul med sovrummet..nu vill jag se bilder ;)

Jag köper normalt inte heller så mycket kläder, men det har blivit lite nytt det senaste året...kanske har det med måendet att göra? Jag piggar upp mej med lite nytt? Haha

Kommentera

Publiceras ej