Idag var vi på återbesök hos kiropraktorn med Allie.
Hon är mycket bättre i kroppen! Så himla skönt!  Hon är så duktig under behandlingen av Eva. Jag ska boka en gång till och då ska jag ta med mig Jim också. Hon skulle komma den 2 november igen.
 
 
 
 
 
Allie sover som en liten gris och snarkar i soffan! Tror att hon är trött efter behandlingen! För idag har det varit ganska lugnt ! Det har regnat lite till och från.
 
Efter lunch åkte jag och köpte hundmat. Fyndade också lite barnkläder på loppis som ligger i samma byggnad. Ett fint regnställ från Didriksson för 30 kronor! En vindjacka och överdragsbyxor för samma pris och en jeansklänning med en fin tröja. Alltihop för en hundring!
 
 
Det är pyssel med hästarna. Freyja fick gå i trädgården och beta. De andra är uttråkade att gå i en liten hage så jag öppnade upp lite mer åt dem. Då såg Freyja det och blev tokig! Hon skulle in till dem. Jag krattade upp halmen som låg i vindskyddet för att hon inte skulle få för sig att tugga i sig det. Sen fick hon gå med dem. Det passade bara en liten stund , sen kom hon och fjantade runt mig när jag mockade. 
 
Hallå! Var ska du? In i Boden eller?
 
 
 
 Jag bara kollade lite!
 
 
 
Jag provade att ta ut henne igen på gräset, men det ville hon inte! In igen då.....Rätt som det var kom en störtskur! Då kommer de andra springandes! Tindra som INTE får springa. Jag tror jag blir galen!
 
Packade hönäten och flera säckar hö till fåren. Min vän Ewa har sagt att hon kan förbarma sig över Krakel Spektakel med lamm. De går ju i en egen liten hage just nu eftersom de rymmer. Det vore skönt att slippa ha får på 3 olika ställen. När vi skickar nästa gäng baggar på slakt , hoppas jag att vi bara har en hage. Och helst ett mindre antal än nu.
 
En skogspromenad  blev det med. Plockade svamp som jag använde i kvällens köttgryta. Httade lite trattisar, en del gula kantareller, en blomkålssvamp och en hel del taggsvamp.
 
Imorgon skulle jag ha träffat min vän Helen. Vi har inte setts på väldigt länge och skulle gå och äta lunch ihop. Men nu är hennes flicka sjuk, så vi får skjuta på det till nästa vecka.
 
En dag som nu blev tom i min kalender. Ganska skönt! Men jag tror Karin och Emilia kommer iallafall.

Kommentera

Publiceras ej