Igår ringde jag VC och fick komma med min nacke. Men det var muskulärt sa den trevliga läkaren. Det var iallafall bra att kolla.  Jag kunde ta tabletter och hålla mig varm om nacken, sa hon.
 
Efter det var det jobbet tills imorse. Jag åkte till affären först så jag kom hem vid 10. Då blev det kaffe och hundarna fick mat. Jag var så otroligt seg. Men gick iallafall ut sen och satte fart med utejobbet. Gick en promenad också.
 
Vid lunch drog jag ett varv med dammsugaren eftersom barnbarnen skulle komma. Jag gjorde också pannkakssmet. Eftersom de kom direkt från förskolan.
 
 
 
 
 
 
Vi åt först och sen var vi ute. Både en promenad och sen lite kattlek och annat! Men, herreggud vad Allie haltar.
 
 
 
 
 Emilia skjutsar Elis!
 
Jag blir så ledsen, vet inte om hon gjort något, eller om det är överansträngning. Hon har busat en del. Fy fy! Det är jättejobbigt att se henne. Och det värsta är att hon springer ute. Så nu blir det koppel på några dagar!
 
 
Ikväll var jag på brukshundsklubben och tränade lite med Jim. Han är superduktig! Men jag tränar för lite och jag vet inte om jag kommer hinna klart med allt till sista tillfället på instruktörsutbildningen. Den är ju om ett par veckor.
 
Men imorgon ska jag till Ewa iallafall och ha lite träning med henne, hos henne!

1 kommentarer

Marianne

18 Oct 2017 16:21

Stackars Allie :( Det är ju inte så roligt att behöva ha de kopplade när de är vana att springa lösa.
Jag har fått medicinen min jobbarkompis hade, vill du att jag skickar den?

Bra att du gick till VC samt kontaktade försäkringsbolaget, då finns det noterat OM det skulle komma något efteråt.

Jag älskar mina nya skor, har ett par röda kängor med snörning också.,.Janne har ingen fostran, hans mamma sa jämt hur ledsen hon var över att hon försummat barnen och låtit de springa vind för våg, när de var små....det är ganska enerverande eftersom min mor var från ett "bättre" hem och väldigt noga med fostran.

Jag mediterade förr, och har tänkt ta upp det igen, tror det skulle vara bra....

Kommentera

Publiceras ej