Eländes elände! Och lite bra!

Inte nog med att Freyja är dålig. Tindra har ett svullet ben. Kände det för 2 veckor sedan. Jag har inte tyckt att hon haltar, men nu när Veterinären var här bad jag henne kolla på Tindra. Jag har inte ridit henne, som tur är. Birgitta sa att det är nog är en senskada! Tindra måste ha sträckt sig, kanske halkat. Men hon kommer tillbaka imorgon för hennes ultraljud var på lagning. Då ska vi också kastrera den lille baggen.
 
På kvällen hade jag avslutning på vardagslydnadskursen. Det var bara 4 stycken, så det blev lyxigt för dem. De fick prova lite rallylydnad och det gick kanonbra! Jag blev väldigt glad på utvärderingen när jag fick höra att jag är bra på positiv förstärkning, på människorna. Härligt! Det är ju mitt mål, att få dem att känna sig duktiga och bra oavsett kunskapsnivå! Alla gör ju framsteg och det ska vara kul att träna sin hund.
 
 
 
Det blev sent och mörkt innan vi kom in. Freyja hatar att stå själv och passade på att dra sönder grinden. Hur ska det här gå, i 4 veckor.......
 
Blandar elände med positiva saker! Ha ha! Kattungarna har börjat vara i stallet och kommer och äter. Gud så skönt! Hatar att springa och leta och vara orolig!
 
 Ikväll blev det pulled beef från matkassen. Gillar av vi bytt till den lättlagade kassen. Går mycket snabbare!
 

Kommentarer:

1 marianne:

Men neeej. ...inte senskada :( F-n också.

Så härligt med fin utvärdering....det måste värma enormt och du behöver verkligen lite positivt i tillvaron nu...jag gläds med dej :)

Kissarna då..hihi...skönt att de kommit in i dina rutiner och kommer fram när de hör dej.
Det gör Norriz också, häromkvällen tog jag med honom till radhuset för natten, men han gick bara och jamade här så jag körde tillbaka honom till gården. ..vill inte att han ska sova ute i vinter när det blir kallt utan tänkte han skulle vara med mej de nätter Janne är borta. Men det får väl bli en sovplats åt honom inne i en tom box i stallet där hästarna värmer upp.

2 marianne:

Jag tror inte det hjälper att berätta om hunduppfostring för grannen, om de varit mottagliga och intresserade skulle de nog redan tagit reda på hur man fostrar till en trygg, lugn och lycklig individ.

Kommentera här: