Lördagkväll

Igårkväll blev jag mormor igen! Karin fick en liten flicka som vägde 4 kg och var 49 cm lång! Det blir spännande att få träffa henne. Och även se vad Emilia säger!
 
Idag regnade det hela fm när jag hade valpkursavslutning och em på nosework! Småduggade som tur var.
Vad roligt det var på båda kurserna, att se hur de har utvecklats!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter det kom Robert och Mi med barnen. Vi gräddade våfflor och var ute en stund, då solen kom fram igen.
 
 
 
 
 
Innan jag gick in vid 19 tiden så rensade jag ett av landen. Jäklar vad det växer!
 
 

Förlåt!

Förlåt att jag inte skrivit! Ser ju att jag haft besök härinne!
 
Orsaken är att jag har haft så ont  i mina ben och fötter så jag har inte kunnat sitta med datorn i knät! Dessutom kommer vi in så sent på kvällarna! Oftast äter jag och sen somnar!
 
Nu har jag varit hos sjukgymnast, kiropraktor och på ortopedtekniska! Min hälsensinflammation känns lite bättre. Lite mindre ont. Jag har fått den tejpad och det är skönt!
 
Sen har jag svårt att gå längre sträckor för mitt andra ben gör ont! Antagligen överbelastat! På nätterna vaknar jag och har ont, så jag har sovit middag några dagar! Det funkar ju när jag är ledig!
 
En positiv grej den här tiden är att jag har ridit mer. Eva kommer nästan varje dag och då drar hon med mig ut! Jag har satt igång Berserkur eftersom Tindra fortfarande är lite invalid! Han är lite stel, men det går bättre och bättre!
 
Vi ska se om vi kan köra honom framöver. För det gillar han! 
 
Idag har jag varit och lämnat 10 stora tackskinn. Det vore ju kul om de blir fina för de var så stora. Men risken är att de inte blir så fina. För de är slaktade lite för sent. Det är både vinter och sommarpäls på dem, så de kan bli lite matta och sträva. Vi får se!
 
Imorgon är det sista gången på valpkursen och efter det är det nosework! 
 
Sen kommer eventuellt Robert och familjen . Eller så kommer de på söndag!
 
 
 
Berserkur 2 år med Karin 9 år!
 
 
 
 
 
 

Vilken dag

 
 
 
Igår var jag hemma och pysslade på dagen och på kvällen hade jag kurs.
 
Idag när jag vaknade så tänkte jag att jag hade hela dagen hemma, utan något annat inplanerat. Så skönt! Eva och jag skulle bara rida någon gång under dagen, hon var också ledig.
 
Men 7.10 när jag var ute och fodrade så ringer de från kortidsboendet och ville att jag skulle följa med pappa till akuten för en röntgen, igen...
 
Där försvann den dagen. Mamma och jag satt på akuten till klockan 14 och jag fattar inte riktigt vad de har för konstigt system. Släpa dit en förvirrad och orolig människa som ska ligga i timmar och vänta i en stor sal bland 6-8 människor till. Och ingen brådska gör de sig. Trots att det lät ganska akut att sätta en kateter först, så tog det en timme, för de skulle byta personal. 
 
Vi sa båda att det är ett jobb vi aldrig skulle klara.
 
Efter att ha skjutsat hem mamma så åkte jag till granngården och en snabbis till Östenssons för att köpa  yogurt, det som var mest akut.
 
När jag kom hem var solstrålen här!  Vi fikade förstås (jag åt mat och drack kaffe!) Emilia matade mest  hundarna och mig!
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi gick ut hade Eva ridit. Jag kände mig inte upplagd, men Emilia ville rida, utan hjälm och hon höll sig bara med en hand. Vilken envis unge!
 
 
Eva fotade!
 
 
 
När Karin hade åkt hem cyklade jag en sväng eftersom jag har så svårt att gå med min onda fot. Idag ringde jag och fick en tid imorgon bitti hos en sjukgymnast. Sköterskan trodde det var hälsporre!
 
Jag jobbar ju imorgon , men fick lov att komma senare. 
RSS 2.0