Förlåt att jag inte skrivit! Ser ju att jag haft besök härinne!
 
Orsaken är att jag har haft så ont  i mina ben och fötter så jag har inte kunnat sitta med datorn i knät! Dessutom kommer vi in så sent på kvällarna! Oftast äter jag och sen somnar!
 
Nu har jag varit hos sjukgymnast, kiropraktor och på ortopedtekniska! Min hälsensinflammation känns lite bättre. Lite mindre ont. Jag har fått den tejpad och det är skönt!
 
Sen har jag svårt att gå längre sträckor för mitt andra ben gör ont! Antagligen överbelastat! På nätterna vaknar jag och har ont, så jag har sovit middag några dagar! Det funkar ju när jag är ledig!
 
En positiv grej den här tiden är att jag har ridit mer. Eva kommer nästan varje dag och då drar hon med mig ut! Jag har satt igång Berserkur eftersom Tindra fortfarande är lite invalid! Han är lite stel, men det går bättre och bättre!
 
Vi ska se om vi kan köra honom framöver. För det gillar han! 
 
Idag har jag varit och lämnat 10 stora tackskinn. Det vore ju kul om de blir fina för de var så stora. Men risken är att de inte blir så fina. För de är slaktade lite för sent. Det är både vinter och sommarpäls på dem, så de kan bli lite matta och sträva. Vi får se!
 
Imorgon är det sista gången på valpkursen och efter det är det nosework! 
 
Sen kommer eventuellt Robert och familjen . Eller så kommer de på söndag!
 
 
 
Berserkur 2 år med Karin 9 år!
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

28 Apr 2018 07:50

Men usch för värken, det är hemskt när den yar över och påverkar livet så mycket :( man blir ju trött av själva värken också, inte bara av förlorad sömn, sköbt att det börjar ge med sej.
Sen jag började med ingefära har jag mycket mindre värk, ofta helt fri, (men nu har jag ont-period)

Fotot tog jag förra båren med mobilen, det var en fin kväll här på öland.
Hästägandet är ju en livsstil och nu förändrades ju allt, livet kändes så meningslöst och tomt utan Ava, men jag fortsätter nog att blogga, det är också en livsstil ;)


Kommentera

Publiceras ej