Missade mästerkocken igår så det tittar jag på nu samtidigt som jag skriver.
 
I morse vaknade jag till regn igen! Men snön försvinner ju iallafall.
 
Efter frukost duschade jag och sen åkte jag till kiropraktorn, Sara heter hon. Hon var jättetrevlig och tog det lugnt. Jag sa att jag hade ångest av att gå in eftersom det gick så illa innan jag bytte min höftled.
 
Efter det åkte jag till Lidl och handlade. Affären är helt nybyggd och fin och fräsch. Men det kändes som det var jag och hundra pensionärer där. Det konstiga med äldre är att de går lugnt i affären men när de kommer till kassan har de bråttom. De trängs och byter kassa och gnäller. Inte alla förstås, men många!
 
När jag kom hem åt jag lunch, diskade och drack kaffe, samtidigt! Hundarna väntade på att få gå ut.
 

Först fodrade jag hästarna och sen packade jag alla nät och några blå påsar. Det går otroligt mycket fortare och lättare med hö. För det första lägger vi  2 kg i varje påse/nät. Så jag orkar ju bära ut allihop på en gång när de ska sättas upp. Ensilaget var ju så jäkla blött så varje nät var ju 7-8 kg. Då bar jag ett i taget. Till fåren packade vi 8-10 säckar per dag med 10 kg i. Ännu fler innan slakten. De fick då mat 3 ggr/dag eftersom de behövde så stor mängd. Nu bär jag dit en bal morgon, en bal kväll och  fyller upp foderbordet. Inga säckar att packa och lunch behövs inte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jobbet var klart så gick hundarna och jag till skogen och tränade lite nosework. När jag var där så messade Eva och frågade om vi skulle rida. Jag skyndade hem och borstade av Tindra. Sen red vi iväg. En skrittur på en timme med 2 korta travpass. Innan vi red iväg såg Eva två sår på Birkirs ben. De var ytliga så hon tvättade av dem bara. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Men när vi kom hem så var Tindras ben svullet! Fy tusan! Antagligen har de bråkat de där tvä. Det har de gjort förut. Vi lade på is och lindade, sen fick hon stå inne. Får se hur det är imorgon.
 
Jag skyndade in för han som köpt vår skog var här och skulle ge oss info om hur det gått och vad förtjänsten blev. Han var jättetrevlig. Vi pratade en del hundsnack. Han har 5 hundar själv.
 
Efter det fodrade vi kvällsmat och gick en sväng med hundarna.
 
Lagade kvällsmat och såg hur Erik besegrade Adam!
 
Imrgon är det jobb igen så nu är det dags att slå igen datorn, fodra och sova!
 
 

1 kommentarer

Marianne

06 Apr 2018 00:13

Men neeeej, hoppas det inte är något allvarligt med Tindra nu, är det benet hon har senskadan på? Så dumt :(
Visst var det spännande på mästerkocken? Vilken höll du på? Jag ville att den som vann skulle vinna, men båda var ju så himla duktiga.

Kommentera

Publiceras ej