Förbannade postnord!

Imorse vaknade jag strax efter 7, det var faktiskt ljust!
 
Efter frukost kom Karin och Emilia. Godingen hade sovit lite dåligt inatt och var lite trött. Men hon piggnade till när vi gick ut. Det var jättefint väder, solen värmde.
 
Vi letade fram mina kryckor till Karin. Hon har ju så ont när hon går, får se om det kan hjälpa lite.
 
 
 
 
Vi var ute en stund, fodrade och gick sen en liten sväng. Emilia skulle inte sitta i pulkan, men hon tyckte att Karin skulle göra det! Själv gick hon hela vägen. Men när de kom hem hade hon sovit 3,5 timme!
 
När Karin hade åkt hem efter lunch gick jag en promenad med hundar och Tindra. Jag har fått ett träningsprogram av veterinären. Så vi börjar första veckan att skritta för hand. 
 
   
 
När jag hade packat lite foder skulle jag gå in och göra mig iordning för att åka till Linköping på möte. Jag tittade på klockan, 16.05. Jag sopade av bilen och startade den för att sno på in och byta om och ge hundarna mat. Rätt som det var kom ett mess från Postnord. De hade försökt leverera ett paket 16.11 och det gick inte. 
 
Nej det är omöjligt! Jag stod ju ute och sopade och skrapade rutor på bilen och jag är inte blind! Ingen bil var här, inte heller vid brevlådorna. Fy fan vad arg jag blev. Dessutom skulle jag hämta det i Vadstena! Varför då? Jag har inget där att göra.Och det väger 15 kg så jag vill ha det hemkört. De får fasen pallra sig hit! Jag satt i telefonkö i nästan en timme för att klaga. Först bröts samtalet och då fick jag sitta i ny kö! När jag äntligen kom fram kunde hon inte hjälpa mig iallafall. Jag satt och körde bil och kunde inte glo på telefonen och det nummer jag uppgav räckte inte. Imorgon ska jag ringa igen.
 
Efter mötet åkte jag hem och åt varma mackor och snart är det fodringsdags och sen sova! Jobb imorgon!
Marianne
2018-02-09 @ 10:19:06
URL: http://marresmams.blogg.se

Stackars Karin, men måste säga att hon har en omtänksam liten dotter <3
Postnord..suck, för en tid sen fick jag en påminnelse på en faktura från bonprix, jag hade inte fått paketet och inte brytt mej heller, för de har ganska dålig service om kläder man beställt är retade. Men jag ringde om fakturan, hon jag pratade med, spårade paketet och drt visade sej att det legat i Borås ett par månader och sen skickats tillbaka. Det hade alltså inte ens FÖRSÖKT leverera det. Hur länge ska vi behöva stå ut med postnords urusla obefintliga service?

Fint att du och Tindra kan börja gå ut en sväng nu :)

Jo tusen tack, jag fick paketet härom dagen, trodde jag messat och tackat, men det var tydligen vara i tanken. .

Det var is på vissa ställen, vägen är ju så översvämmad men vi har kunnat gå i kantad, det gick inte nu. Jag har broddar till skorna men använder de bara då stallplan är isbana.
Jag har skrivit om ortopedbesöket!
Dixie är en sån häst jag lätt kunde tagit mej an om jag varit några år yngre och inte så jäkla utsliten...hon är hur mysig som helst och visar sån tilltro och kärlek till mej redan efter dessa tre gånger...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0