Jobbat dygnspass. Igår passade vi på att hämta mitt paket med mineraler i Vadstena. Sen åkte vi till Väderstad och fikade. Bästa kondiset i Östergötland tror jag.
 
Idag när jag slutade jobbet så åkte jag direkt till stan och mötte Karin och Emilia för att köpa present till Elis. Vi var bjudna på kalas idag. 2 års kalas!
 
Förutom presentinköp så köpte jag 2 par jeans till mig själv och en tröja. Skulle behöva mer men det får bli en annan dag. Vi träffade många bekanta. Så det blev pratstunder både här och där! Roligt! 
 
Hem och åt lunch och ut och jobbade en kort stund innan det var dags  att åka.  Hundarna fick följa med också.
 
Först var det fika med glasståg, fruktsallad och bröd.
 
 
 
 
 
 
 
Sen gick vi en promenad med hundarna. Karin, Victor, Tomas och jag. Spännande med ny plats att nosa på. Tyckte hundarna, alltså!
 
 
 
 
 
 
 
Efter lite bus så fick vi tacos. Barnen blev så trötta och gick och lade sig. fast inte Emilia. Hon höll igång!
 
När vi kom hem fodrade vi och gick en sväng med hundarna. Tog en kopp te och nu tittar vi på film. Vägen till frihet.

1 kommentarer

Marianne

11 Feb 2018 11:57

Är tårtan en traktor? Mor gjorde tåg-tårtor till våra kalas :)
Fasen att posten inte funkar bättre, man blir galen, det är ju inte direkt gratis att skicka saker så då borde man ju kunna förvänta sej att försändelser ska komma fram.

Jag tror inte mitt brott var komplicerat, det var på ett av de yttre mellanbenen, men däremot fick jag en rejäl stukning, och i samband med fibromyalgin kanske det blir värre....läkaren kunde inte svara på det.

Gina Tricot Grand Prix är rätt stort, det pågår i 5 dagar, kändisarna kommer med en hel hög hästar, portabla tält-stall ställs iordning, det går åt ton-vis med hö och det är liv och rörelse i området.

Kommentera

Publiceras ej