Sov till strax innan 8. Ja vi lade oss ju efter klockan 2! Men tyvärr vaknade jag förkyld och med halsont! Tusan, skulle inte sagt att jag klarat mig så länge......
 
Allie haltade fortfarande lite imorse så det blev ipren till mig och rimadyl till Allie.
 
Fm  blev kort, pysslade med lite inne och drack kaffe förstås. Fotbad som var välbehövligt!
 
Tomas började byta duschmunstycke och fäste. Härligt! Det har varit trasigt länge. 
 
När vi gick ut så började vi med att klippa några tackor i rumpan! De har varit dåliga i magen och det satt en del i pälsen. Gud vilket jobb!
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunchen sågade Tomas ner några träd i fårhagen och jag grejade både inne och ute. Hade helst lagt mig raklång i soffan.
 
Astrid fick smärtstillande. Hennes sår ser lite svullet ut men annars ser det fint ut. Och hon verkar obesvärad av det.
 
Klockan blev halv 7 idag med innan vi blev klara ute. Vi var båda rätt trötta. Jag lagade mat och Tomas bakade kladdkakemuffins. Jösses vad mäktiga de var.
 
 
 
 
 
 
Mello var lika dåligt idag. Vad är det för utveckling!? Har de dåligt med pengar eller bara brist på ideér? 
 
Imorgon kommer en tjej och hälsar på som gärna vill hjälpa till och rida. Vi får se hur det blir och vad hon "kan". Det var inte grannen utan en annan tjej som har haft islandshäst själv. Men det säger inte mycket. En del kan inte rida ändå!
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

18 Feb 2018 23:34

Inte bra med halsont, du har ju ingen tid att vila och bli av med skiten.... hoppas det inte blir alltför långvarigt iallafall. Alltså vad tid det går till att pyssla om alla djur, är dET inte det ena så är det det andra...klippa i rumporna....säkert lika svettigt som att fånga höns och smörja benen.

Jo vi vill gärna köpa lite kött, Janne ville köpa lägg, men jag kan tänka mej annat också, säljer ni hela, halva eller bitar?
Fällen kanske jag kan se innan jag bestämmer mej för? Ville ha en till i soffan :)

Kommentera

Publiceras ej