Imorse lämnade jag småkissarna för kastrering. Men Astrid hade passat på att smita. Men imorgon hoppas jag att det är hennes tur. Vi ska stänga in henne ikväll om hon är där.
 
Idag hann jag inte rida. Prioriterade att städa av lite här hemma och tvätta. 
 
Tindra fick en promenad iallafall och jag har packat mycket foder och mockat. Dammade av kaffebryggaren i stallet och tog en kopp. Kaffet har stått i skåpet sedan i höstas, men det var drickbart!
 
Jag skulle kolla till katternas sår, så de inte slickade. Men mest intresserade var hundarna. De har snuffsat på katterna mest hela dagen.
 
Katterna verkar helt oberörda och busar som vanligt! Veterinären tyckte de var för tjocka, nästan 5 kg! Så stora tycker jag inte att de ser ut att vara. Men när vi vägde Arnold nu ikväll, så vägde han nästan 8!!
 
Nu var vi ute och fodrade. Inte sjutton var katta där! De fick ingen mat förut vid 18, för jag skulle vara säker på att hon höll sig kvar. Nej, det var bara de uthungrade pojkarna som satt och jamade!
 
Hoppas hon är där imorgon. Man får betala lite när man inte kommer. 180:- kostade det idag när hon inte var med. Det räcker ju en gång!
 
Jag ska jobba imorgon och tänker lämna henne innan dess. Hoppas jag......
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

14 Feb 2018 21:54

Det har jag aldrig hört att man får betala hos vetrinären om man lämnar återbud, men det låter lite logiskt. Det är ju svårt med katter som gömmer sej ute. Hur gick det då?
Men hjälp, 8 kilo!! Min gula som var den största vägde 5.2, de andra vägde runt 4, men håller med den på din fb som sa att utekatter äter upp sej på vintern...det gjorde Leo också

Det är nog många hönsägare som inte ens vet om detta med kvalstren, det märker jag i hönsgrupper på fb.
Jag vet inte om man kan förebygga på annat sätt än att smörja benen och sittpinnar...jag strör ju alltid kalk eller stallosan i redena och på golvet minst en gång/vecka och kvalstren finns ju där ändå :(




Kommentera

Publiceras ej