Imorse regnade det och det har hållt på hela dagen.
 
Tomas och jag smet ut medans Hilma sov. När vi kom in vaknade hon så vi fixade frukost.
 
Sen klippte jag klor och borstade pälsar. Dammsög av lite och bytte lakan. Hilma läste böcker och lekte. Inte svår att ha!
 
När det var kaffedags hade jag lovat att vi skulle sitta vid tv:n och titta färdigt på Madicken. Då kom även Karin och Emilia. Den lilla tyckte det var roligt att ståfika och gick runt bordet, så vi fick rädda våra koppar!
 
Karin skulle till barnmorskan så Emilia var kvar här. Hilma lekte med henne när jag lagade lunch.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunchen gick vi ut och jobbade och promenerade. Hilma ville rida, trots regnet. Och hon ville rida själv!
 
 
 
När vi var klara ute åkte Karin hem. Tomas, Hilma och jag gick in och fikade. Glass och hallon till Hilmas förtjusning!  Det godaste hon ätit tror jag att hon sa!
 
Sen blev det lite soffmys innan hon blev hämtad och vi gick ut i regnet igen.....och nu var vi ute sista rundan, i regn.
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

05 Jan 2018 11:54

Söta små kusiner som roar sej :) känner igen det där med att gå runt bordet och att rädda allt inom räckhåll.
Vad har du för glass & hallon som är såååå goda? Haha
Men hur mycket kan det regna egentligen?

Var det den döende detektiven ni missade? Jag hade satt telefonen på påminnelse för att inte missa...ikväll är andra avsnittet, du kanske hinner se första på nätet?

Det flyttar in en islandshäst på Osdal idag....om jag inte missuppfattat något. Jag har släppt ansvaret för stallet nu men de frågade mej om stallplatsen....ska kolla med Janne hur han vill ha det, om han ska ta över eller om han vill att jag ska fortsätta som "stallchef"

Kommentera

Publiceras ej