Jag är helt slut

Värmen tar kål på mig. På nätterna går ju inte att sova så när jag sätter mig i ssoffan somnar jag direkt. Nu har jag sovit eller slumrat med datorn i knät i nästan 2 timmar!
 
Har iallafall läst ifatt alla inlägg hos Marianne.
 
I helgen jobbade jag både fredag och söndag dygn. Lägenheten är stekhet, man kan knappt andas. Vi har visserligen varit ute en del men vi behöver ju sova där. vilket är omöjligt!
 
Annars har vi pysslat med det vanliga här hemma. Nu är sovrummet nästan klart så vi har möblerat och jag har sovit där en natt. 
 
I morgon kommer Robert och barnen och hämtar en av våra gamla sängar till Kasper. Den andra får vara kvar som extrasäng. Så får vi se om vi kan få iordning i de andra utrymmena däruppe. Det behöver rensas och kastas en del.... 
 
Karin och Stoffe är i Finland men kommer hem på onsdag. Då jobbar jag igen men jag hoppas hinna träffa dem på torsdag innan vi tar en ålandstripp.
 
Imorgon kommer de andra grynen som sagt! Det blir mysigt! De har också varit bortresta.
 
Susanne och jag var och tränade imorse igen. I veckan blir det nog inte mer. Kanske jag åker själv i helgen, då skulle Susanne och dem iväg och tävla. Hennes dotter tävlingshoppar på hög nivå. De var i Falsterbo förra helgen.
 
Nu ska jag nog gå och försöka sova iallafall!
 
Några bilder gick inte at ladda upp idag!
 

Mitt i veckan!

Idag var vi på Ikea igen Vi bytte sängbenen till lägre.
 
När vi skulle dit så åkte Tomas bort med traktorvagnar till "vår" halmbonde, för att han skulle fylla dem direkt från fältet. sen hämtade jag upp Tomas på vägen.
 
Vi köpte överkast, nya påslakan och belysning till sovrummet också. Sen avslutade vi med att gå och äta. Vi tog båda Ceasarsallad.
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var det typ 30 grader varmt. Vidrigt! Imorgon ska det visst bli ännu mer!
 
Vi satte på kaffe och gick ut till möblerna under träden och satte oss där. Enda stället som är grönt gräs. Annars är det knastertorrt och nu idag är det eldningsförbud i nästan hela landet.
 
 
 
 
 
 
 
Kollade till hästarna som mest håller sig i vindskyddet dagtid. De fick hö igen och vattnet har vi fyllt på tre gånger mot en annars! Och nu är de ju bara tre vuxna!
 
Försöker göra lite smågrejer med paus mellan. Vattnar, mockar går korta promenader.
 
Vid sextiden skulle Tomas hämta halmen. jag skjutsade dit honom och åkte sen och handlade. Köpte frysta märgben till hundarna som de fick när jag kom hem. Då var det 30 grader även inne!
 
När Tomas kom hem stack jag bort till Anette och fick äpplen till hästarna och tomater till oss. Gott! 
 
När jag kom tillbaka hade Tomas stängt överallt och satt på Ac:n. Gud vad skönt, kanske vi kan sova inatt! Vi tog en promenad och tittade till Tomas fina nässeltorkning!
 
Sovrummet är inte riktigt klart! Vi satte på benen på sängarna idag och jag tvättade lakan som vi köpte. Men det tar alltid tid att få allt på plats!

Den hittills varmaste dagen......pust!

Igår var det jobbdag. Började 8 och slutade 8 idag.
 
Susanne och jag sågs på gymmet för att träna.. Det funkade bra!
 
Kaffe när jag kom hem. Sen kom gannarna och hjälpte till att bära upp sängarna vi köpt och som kom med hemkörning. Det var inte lätt!! Det slutade med att vi tog ner både trappräcke och spalje!
 
Spaljen sätter vi inte upp igen. Den var ju inte fin ändå!
 
 
 
 
 
 
Det känns som om inget blev gjort, för allt var asjobbigt! Vi har suckat, gnällt och druckit mängder med vatten. 
Men det har blivit saker gjorda! Fast inte så snabbt.
 
Vi tog ner hästarna på werns lycka, men de kom snart hem. Tydligen var det mycket insekter där.
 
 
 
 
 
 
 
Jag känner mig helt slut. Får nog krypa ner och sova.....
 
 
 
RSS 2.0