Idag var vi på Ikea igen Vi bytte sängbenen till lägre.
 
När vi skulle dit så åkte Tomas bort med traktorvagnar till "vår" halmbonde, för att han skulle fylla dem direkt från fältet. sen hämtade jag upp Tomas på vägen.
 
Vi köpte överkast, nya påslakan och belysning till sovrummet också. Sen avslutade vi med att gå och äta. Vi tog båda Ceasarsallad.
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var det typ 30 grader varmt. Vidrigt! Imorgon ska det visst bli ännu mer!
 
Vi satte på kaffe och gick ut till möblerna under träden och satte oss där. Enda stället som är grönt gräs. Annars är det knastertorrt och nu idag är det eldningsförbud i nästan hela landet.
 
 
 
 
 
 
 
Kollade till hästarna som mest håller sig i vindskyddet dagtid. De fick hö igen och vattnet har vi fyllt på tre gånger mot en annars! Och nu är de ju bara tre vuxna!
 
Försöker göra lite smågrejer med paus mellan. Vattnar, mockar går korta promenader.
 
Vid sextiden skulle Tomas hämta halmen. jag skjutsade dit honom och åkte sen och handlade. Köpte frysta märgben till hundarna som de fick när jag kom hem. Då var det 30 grader även inne!
 
När Tomas kom hem stack jag bort till Anette och fick äpplen till hästarna och tomater till oss. Gott! 
 
När jag kom tillbaka hade Tomas stängt överallt och satt på Ac:n. Gud vad skönt, kanske vi kan sova inatt! Vi tog en promenad och tittade till Tomas fina nässeltorkning!
 
Sovrummet är inte riktigt klart! Vi satte på benen på sängarna idag och jag tvättade lakan som vi köpte. Men det tar alltid tid att få allt på plats!

1 kommentarer

marianne

27 Jul 2018 09:02

Det går inte att göra något större arbete i värmen,
vad ska han göra med nässlorna? Nyfiken ;)

så spännande med sovrummet, nu verkar det snart vara inflyttningsklart.

Kommentera

Publiceras ej