Klockan är 23.20 och det är såå klibbigt!
 
Jag är helt slut på kvällarna. Somnar så fort jag sätter mig.
 
Ridit har jag inte gjort på veckor. Men får lite annat gjort. Igår kom Brita och Håkan förbi när de var på genomresa. Det var trevligt. Det är Brita som vi åker med på Islandsresor, Uppleva heter hennes företag.
Jag bakade Ernst musliscones. De är ju så goda och lättbakade!
 
Sen målade jag igen och lyssnade på sommarprogrammet med Peder Fredriksson. Tomas buntade hö och när vi skulle lägga in det kom Karin och Stoffe. Stoffe hjälpte Tomas och vi gick in och lagade mat. Det var vegetarisk risotto i matkassen. Vi tog lite mer grönsaker än vad det stod. Och det blev jättegott. Det var Chevré i risotton.
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag haft veckans tredje privatlektion på fm. Sen blev det en stunds datorjobb innan vi åt och sen målade jag igen! Snart är det nog färdigt!
 
Vi utökade hagen till vallackerna och sen åkte vi till Ikea. Vi har köpt nya sängar som kommer på tisdag. Det blir kul att inreda sovrummet! Vi köpte gardinstänger och lite annat smått också.
 
Rätt som det var ringde Emma, grannen och sa att en häst var ute och sprang! Det är väl märkligt, just när man åker iväg. Men hon var snäll och tog in Beris och stängde in dem i lilla hagen, så vi kunde handla färdigt! 
 
När vi kom hem gick vi en sväng och hittade en avbruten stolpe. Troligen har Birkir trängt ut Berserkur. Surgubbe. Nu när stona är borta så har han varit tråkigare mot Berserkur.
 
Nu sitter vi och äter popcorn, saltsugen! 

Kommentera

Publiceras ej