Det blir visst bara nattskriveri!
 
Imorse efter frukosten satte jag fart med att städa. Hann iallafall lite innan kaffe och sen åkte Susanne och jag till gymmet!
 
När jag kom hem åt vi lunch. Karin och Stoffe kom och hämtade pudlarna och passade på att äta lunch. De har varit på någon typ av traktorpulling i Vimmerby.Det blev snabblunch för mig för kl 14 hade vi kursavslutning på valpkursen.
 
När kursen  var slut kom Marie H och köpte två fårskinn. Då hade Robert med familj kommit och Karin hade åkt hem!
 
De satt och drack kaffe när jag kom in så då tog jag lite påtår. Sen gick vi ut. Tomas plockade bort ett hjul från bilen och hittade en sten som åkt in på något sätt. Det skrapade och han trodde att vi skulle behöva lämna in den imorgon. Nu slipper vi det! Tror det blir fullt upp ändå!
 
Vi andra pysslade med djuren och barnen och jag gick till skogen och åt lite blåbär.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De stannade på kvällsmat. Jag gjorde en god fisksoppa, tyckte vi vuxna iallafall. Barnen var inte så imponerade!
 
Vi fick gott bröd till, från Boställets vedugnsbageri, som de hade köpt med sig.
 
Vid 20 tiden åkte de hem. Då hade jag stallet kvar. Började med en ridtur. Höll på att flyga av då fröken Tindra var på dåligt humör. Hon brunstar. Men varför har jag aldrig märkt förut att hon varit påverkad? Ett rådjur prasslade i buskarna, då passade hon på att tvärvända och jag var typ kvar i luften......
 
Packade hönäten och sen gick jag in. Tvättade ett par skor som jag ska ha med mig, om de torkar! Ett par andra inpregnerade jag. Sen blev det kaffe!

1 kommentarer

Marianne

11 Jul 2018 10:21

Blåbär, då fick du i dej lite mellis;)

Kommentera

Publiceras ej