Inatt frös jag som en galning! Undrade om jag höll på att bli sjuk. Men det var bara fönstret som var öppet och en jäkla massa minusgrader!
 
Vår termometer är trasig så jag fattade inte förrän jag kom ut att det var så kallt, för solen sken. Då blir man lurad!
 
Efter fodring och frukost till morgontv så dammsög jag av och diskade. Diskmaskinen är ju trasig och har varit i flera veckor. Ja det funkar att handdiska, men det blir inte lika rent, tycker jag.
 
Vid lunch gick vi ut och jobbade lite. Hatar att försöka mocka när det är stenfruset.....
 
 
 
 
Tur vi har 2 barnvagnar när katterna ska sova! 
 
 
 
Till lunch blev det spenat, falukorv och ägg. Så himla gott!
 
 
 
 
 
 
Sen gick vi ut igen en stund, innan Eva skulle komma och rida igen.
 
Idag blev det en skrittur mest på grus (is) vägarna. Mio var med också. Eva var kvar och hjälpte mig att  packa foder idag. Det var skönt.
 
 Jag gick in och drack te och skickade lite mejl om kurserna igen. Det är ju så mycket snö, så det går inte att starta som planerat.
 
Tomas kom hem och började byta ett par kontakter. De har suttit på sniskan länge och nu hade den ena lagt av helt.
Jag gick ut och fodrade och promenerade med hundarna en sväng.
 
 
Solen försökte lysa genom molnen!
 
 
När jag kom in duschade jag och tvättade håret. Det blir ju så sent när vi varit ute sista rundan och då är man inte sugen på att tvätta håret, som tar evigheter att torka...
 
Gjorde en ljummen kycklingsallad till kvällsmat. Sen har vi halvsovit till och från och därimellan druckit kaffe med glass!
Nu ska vi pallra oss ut och fodra.

1 kommentarer

Marianne

17 Mar 2018 10:57

Vad trevligt att Eva stannar och pysslar med sånt som ska göras, och inte bara vill göra "det roliga" sånt uppskattas och ger ett seriöst intryck tycker jag.

Ja solen lurade mej ordentligt, det blåste så det yrde ett stort grus/sand moln över parkeringen på jobbet...fy!

Hos oss mockad inga hagar nu när det är snö och fruset, vi byter hage när det töar och sen blir det jobb att mocka.

Dammsuga ja, nu har jag ju bott här 8-9 månader, tycker du det är dags att köpa en dammsugare snart? Haha, roboten fungerar ju relativt bra, men tar ju inte det i hörnen.
Jag har en önskelista, dammsugare, strykjärn, en pekulator och en helkroppsspegel till hallen! Inte nödvändigtvis i den ordningen ;)

Jag har testat linschips, eller var det bönchips?! Men är ingen älskare av några snacks, OM jag köper blir det oftast natchos, alltså majschips.

Jo snötäcket skyddar småkrypen, men det finns ställen med barmark också och där kan de få frysa ihjäl. Men jag har hört att det behöver vara långvarigt kallt också.

Kommentera

Publiceras ej