Idag har det knappt varit ljust alls.Fast någon kyla har inte kommit än.  Det har varit runt 8-10 grader.
 
 
Jag åkte direkt och tränade efter jobbet. Mötte Susanne där. 
 
När jag kom hem strax efter 10 bytte jag bara om och tog med hundarna och hämtade Anette. Vi skulle vandra vid lagunen och hon hade fika med.
 
 
 
 
 
 
När vi kom hem var hundarna så blta så de fick vara inne när jag mockade och red en sväng.
 
 
 
 
 
Sen gick jag in och åt lite rester. Lyssnade på ljudbok och tog lite kaffe.
 
Sen fick hundarna en lite längre promenad innan vi fodrade. Tomas kom hem och fortsatte med att snickra på röken. Snart är den klar.
 
Jag  gick in och sydde lite innan jag började med maten. Så besviken på matkassen denna gång. Ska klaga! Dels fattades 2 saker och fiskförpackningen var trasig. Dessutom hade jag bytt till en ny kasse som var ett samarbete med en stjärnkock. Men det märktes verkligen inte. Helt vanliga recept och ingredienser, förutom rådjursfärs. Men det är inte värt 250 kronor mer!
 
 

3 kommentarer

Marianne

08 Nov 2018 00:09

Oj vad dimmigt du hade, det blir en konstig stämning i dimma, tyst och mjukt på något vis.
Jag minns inte att du hade kryckor när jag var hos dej första gången!?
Men du hade inte opererat dej iallafall, för det läste jag om senare i bloggen.

Den som hoppade på mej har nog något agg till mej och hittade på en anledning att bråka, ärligt talat så har jag ingen aning alls om vad hon fått sina idéer ifrån...att jag skulle sagt och gjort det hon anklagade mej för är helt främmande, hon mådde nog jäkligt dåligt den dagen. Jag ska berätta på om nån dag.

Marianne

08 Nov 2018 00:11

Vad dåligt med matkassen, den kom ju sent också, eller brukar den komma den tiden?

Marianne

09 Nov 2018 11:40

När jag jobbade en sommar i Strömstad hade jag en kollega med sommarhus på Kosteröarna, vi stakade oss ut till sandbanker i ebb och krattade ihop musslor som vi sen la i ugnen och åt...så himla gott, och ett härligt minne.
Det var första gången syrran var här sen jag flyttade, det var kul, men tiden går ju så himla fort och jag var inte direkt i form med värsta jäkla värken....det är ju svårt att dölja, hon blir så "mammig" och då känner jag mej som en dålig värdinna.

Kommentera

Publiceras ej