Igår for jag upp före sju för jag hörde en häst gnägga. Jag tänkte att jag fodrar och sen lägger jag mig igen.
 
Gav bara hästarna hö och hundarna fick följa med ut till stallet. Sen lade jag mig i soffan en stund. När Tomas vaknade så gick vi ut igen och gjorde resten.
 
Sen blev det mycket gjort på fm. Plockade med diverse grejer och städade lite. Men efter kaffe och pannkakor kände jag mig helt slut,så em och kväll låg jag mest i soffan och halvsov. Ändå sov jag hela natten.
 
Imorse hade Tomas fodrat när jag kom ner, nyvaken. Det var snällt. Var ju inte alltför pigg.
 
Karin hörde av sig och tänkte komma. Så då fick jag dra runt dammsugaren ett varv i köket bland alla hundhår. Hur mycket kan hundarna fälla!!
 
Emilia skulle kramas och pussas, mer än vanligt. Hoppas de inte blir sjuka nu igen.....
 
Vi fikade först innan vi gick ut.Kollade på en film som jag hittat på när Karin och jag red Tindra och Freyja och fölen sprang bredvid. 10 år sedan alltså. Emilia ville hellre se på Bamse!
 
Emilia matar Stella med ost. Allie vill smaka.
 
 
 
Vi gick en promenad och sen mockade vi hagen. Det var lite mer höstväder idag. Blåsigt och lite kallare.
 
När vi hade ätit var jag så trött. Karin åkte hem och jag hade tänkt åka och handla men det gick inte. Jag fick sova en stund.
 
Tomas handlade på hemvägen istället. Det var ju bra för det var slut på en del grejer. Mest akut var nässpray! Så jäkla täppt i näsan!
 
Hoppas att jag känner mig bättre imorgon så jag kan åka och sy....
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

23 Oct 2018 10:11

Bra att du vilar mellan varven, visst är det roligt när man hittar gamla filmer från träningar?

Antagligen är det värken som gör mej trött, bara det att jag varit fri från värk så länge nu att jag liksom glömt hur det kan vara.
Nu är jag iallafall på VC och kollar upp detta med nacke och huvudet som känns som om någon försöker klämma ut innehållet likt kaviar ur en kaviartub

Kommentera

Publiceras ej