Det var krispigt i gräset när jag gick ut. Var uppe tidigt för Gná skulle få sitt pass idag klockan 9. Jag ville hinna ut och fodra och sen äta frukost.
 
Alexandra kom lite tidigt men jag var klar och på väg ut. Vi hämtade in Disa och fölis och den "lilla"fick sitt chip. Det gick bra.
 
 
 
 
 
Hundarna och jag tog en lång promenad i skogen och plockade lite kantareller. Det var jätteskönt, alldeles lagom varmt.
 
Egentligen skulle jag tränat kl 14 med Susanne, men hon var dålig ännu så då hoppade jag också över. Men det var för att jag kände att jag låg efter hemma. Hade en massa tvätt att tvätta och hänga. Sen ville jag klippa ut lite tyg tills kvällens sycirkel.
 
Jag släppte ut hundarna en stund i trädgården medans jag fixade lunch. Plötsligt var Allie inte synlig. När jag ropade på henne kom hon, helt inkletad i hela huvudet och hals med skit! Fy farao! Det blev en dusch och sen städ av hela badrummet. Morr!!!
 
Vid 15.30 gick jag ut och mockade och fodrade hos hästarna. Sen skulle jag bara ta en kort sväng med hundarna, men blev fast i kantarelskogen igen och glömde tid och rum. Kom hem 16.45 och då var det alltså 15 minuter kvar till cirkeln......
 
Hoppade in i duschen. Har nog aldrig duschat så fort! Packade snabbt ner mina saker och ut till bilen. Det tar 20 minuter till stan. Och på vägen hämtade jag också ett paket i kiosken i Brinken. Jag klev in i lokalen strax innan halv 6! 
 
Jag sydde ett par små trikåbyxor idag av en tröja som jag aldrig använt! Ska bara sätta på muddar nertill.
 
När jag kom hem lagade vi mat från matkassen. Denna vecka tog vi vegetarisk. Idag var det pasta med mozzarella och tomatsås. Gott var det.
 
Sen borstade vi av svampen och förvällde. Ska packa ner den nu och sen sova! Imorgon är det jobb igen.
 
 
 

2 kommentarer

Johanna

26 Sep 2018 07:24

Låter inte helt fel att råka fastna i kantarellskogen.

marianne

26 Sep 2018 13:41

Men vad du flänger runt hela tiden, du borde planera in en timme för att inte göra något alls...åtminstone 2-3 dagar i veckan.
Här har jag inte hittat mycket till svamp, jag kanske behöver låna Allie hihi.

Sv, Ingefäran kör jag i juicemaskinen, förvarar juicen i en flaska i kylen och sen blandar jag med citron och vatten när jag dricker. Den är för stark att dricka utan att blanda med vatten.

Skogen har alltid varit min medicin mina dåliga dagar, det är verkligen så rofyllt och energigivande att strosa runt.
Det var lite tveksamt om vägen i den avverkade skogen, men M har bra lokalsinne, till skillnad från mej ;)
Jag gillar inte något med choklad, förutom ren i kaka...och då helst 86% det kan vara gott med en kopp varm choklad på vintern, på Island drack vi med rom i.
Jag har tagit fåglar ur munnen på katter, men oftast har de kunnat flyga iväg, om de varit skadade och dött har jag inte vetat om det, förutom i fall då vi trodde den var chockad och satte den på en gren, den dog där nån timme senare. Men det är ju inte så lätt att veta :(
Jo vissa gubbar har extremt gott självförtroende..
om den där karln hade nöjt sej med att fråga en gång, men han kom på lördagen och frågade VARFÖR han inte fick mitt nummer.....ska man bli smickrad eller irriterad?
Kissen kommer kanske att kunna trivas här också...men han får ha två hem, jag åker ju bort ibland

Kommentera

Publiceras ej