Var uppe alldeles för länge för att se valvakan. Dök sent i säng men knäeländet började värka direkt, så det blev mycket vakentid....
 
Klockan 6 gav jag upp och gick ut. När vi var klara ute så tog jag frukost inne vid morgontv. Hann bara äta klart så lutade jag huvudet bakåt och somnade. Sov nog 30-40 minuter tills det plingade i telefonen!
 
Det var Karin som undrade om jag ville komma dit, hon hade ingen bilnyckel!
 
Det ville jag förstås. Skulle även till granngården så det passade bra!
 
Vi drack kaffe och Emilia hade underhållning! Sen gick vi en lång promenad på 1,5 timme. Kanske inte var så bra med tanke på att knäet värker värre än tidigare. Får nog ringa imorgon till VC eller om jag ska fråga kiropraktorn på torsdag.
 
 
 
 
När jag kom hem var klockan 14 och jag värmde mat från igår. Det spöregnade så jag tänkte städa lite. Hann ta en kopp kaffe och städa lite i köket, sen kom solen fram! Då gick vi ut!
 
Ägnade mig åt växthuset istället och klippte ner en del.
 
Idag fick vi matkassen. Det blev en kycklingrätt. 
 
Ikväll känns det som jag somnar iallafall....

1 kommentarer

Marianne

11 Sep 2018 07:04

Usch för värk och särskilt när man inte får sova, jag har ju problem med sömnen nu men tror det är stress inför jobbet. Min värk är värre än den varit på ett par år.
Men du, har du back in track knäskydd? Annars så köp det!!!
Promenad går väl inte att undvika, du har ju hundarna som behöver det.

Så hon som ska hjälpa till, ska vara dagmatte? Det är ju tufft att ha djur när familjeförhållanden ändras :(
Sånt räknar man ju inte med när man skaffar de.

Min katt får inte vara ute här om jag inte har full koll på honom så då är dörren stängd :) Grannens honkatt brukar smita in ibland, för jag har oftast dörren öppen.

Kommentera

Publiceras ej