Gillar verkligen inte att bestämma för mycket när jag är ledig. När jag kollar i min kalender vill jag inte skriva mer än en sak per dag. Möjligen två, om jag nu har kurs på kvällen.
 
Idag blev det mer....
 
Först åkte jag och tränade direkt efter jobbet. Det flöt på, jag var själv och pratade inte en massa! Sen red Eva och jag. Först kom hon in på en kopp kaffe.
 
När vi skulle gå ut så rusade Jim och slet bort klokapseln på sporren , igen. Tredje gången det hände. Jag lindade om, gav smärtstillande och ringde till djurkliniken. Fick tid klockan 16.
 
Vi red en sväng, sen var Eva snäll och tog mockningen så jag kunde duscha och äta.
 
Klockan 14 hade jag tid hos frissan för att göra slingor. Det var skönt att sitta och ta det lugnt en stund. Fick kaffe och sen lyssnade jag lite på ljudboken när jag satt i värmegrejen.
 
Lämnade in Jim på djurkliniken. Eftersom det satt flisor kvar behövde han sövas. Under tiden handlade jag på Lidl som ligger bredvid.
 
När jag skulle betala för Jim så blev jag glatt överraskad. behövde bara betala 900. Agria ersatte över 2000!
Kanske var det för jag lämnade in kvitton förra veckan också. Det kanske slogs ihop?
 
Kom hem med en liten stund tillgodo till kvällens kurs!  De fick träna med klicker! Och det var roligt att se dem!
 
Till kvällsmat blev det en god sötpotatissoppa med svarta bönor och korianderolja. Väldigt god!
 
Godnatt!!

2 kommentarer

Marianne

28 Sep 2018 11:53

Men Jim då :(
Att inte planera in för mycket lärde jag mej slutligen efter utmattningen, nu om jag "råkar" planera fler än en sak får jag ångest och stress. Du kanske lär dej också snart ;)
Recept på soppan?

Jag tror inte djuren har koll på vad som är vad i människans värld, men de har nog stenkoll på vad som är tillåtet?! Att inte hoppa upp till den där bra utsiktsplatsen t.ex.
Norriz brukar iaf inte vara på borden och det är bara ett fönster han sitter i, där vi aldrig schasat ner honom.

Marianne

28 Sep 2018 22:12

Det som är bäst med frissan är att man inte kan göra något annat än att sitta och släppa, ett plus är att man blir du i håret samtidigt :))

Kommentera

Publiceras ej