Jobb igår  till idag. 
 
Imorse åkte jag och tränade igen. Måste skärpa mig! Det går lång tid mellan gångerna.
 
Handlade på hemvägen och väl hemma blev det kaffe.
 
Sen var vi ute mest hela dagen. Det var kallt men underbar sol!
 
Mockat massor. Det är tungt nu på vintern,det blev ju snö igen. Och det är lite jobbigt att det är jag som gör det mest. Det blir minst 2 kärror om dagen. Hinner inte alltid rida, som jag skulle önska.
 
Packa foder går bra mycket snabbare nu när vi inte har så många får kvar.Men det blir ju några säckar iallafall per dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På promenaden lät jag JIm också vara lös, det är inte ofta,eftersom han är jaktbenägen. Men jag hade godis med och tränade mycket inkallningar, samt hade koll hela tiden. Man kan ju se när han får nos på något spännande! Men det kräver fullständig närvaro.
 
Sen red jag en sväng på Tindra och efteråt när hon fick mat, tror jag att jag kände de första rörelserna i hennes mage! Som en liten våg.
 
 
 
 
 
När Tomas kom hem klippte jag honom. Han ska åka till Paris med jobbet på söndag.
 
Nu har vi ätit wok och halvsovit i soffan!
 
Imorgon jobb igen. 

3 kommentarer

Marianne

23 Feb 2019 08:41

Fick ni snö igen?! Ja, vintern är väl inte riktigt slut än på ett par månader, även om man kunde önska det.
Härligt för Jim att springa lös, men förstår att det kräver uppmärksamhet från dej, det går fort när de drar iväg. Mysigt att känna fölet i magen <3

Vad konstigt att det blir så med kommentarerna, nån gång ibland har det strulat för mej, men då så att det bara stått och laddat i evigheter tills jag stängt av och börjat om, det händer inte alls ofta och det är jättelänge sedan nu.
Vi ska egentligen ha möte varannan vecka, men så blir det inte alltid, det igår var utveklingssamtal.

Marianne

23 Feb 2019 08:48

Magnus har fått akupunktur några gånger nu, och han har fått det efter "olyckan" det är ingen sträckning, men förmodligen några rejäla blåmärken, jag såg bilder när han låg, det såg riktigt otäckt ut, jag kunde knappt titta :(
Jag klarar bara inte av Wahlgrens, har lite annan erfarenhet av de, mer privat, eller hur jag ska uttrycka mej. Tänkte titta på slutet av Talang igår men såg Biancas rygg och stängde av direkt.

marianne

24 Feb 2019 12:31

Wahlgren är ju "inne" de ska synas överallt, jag undrar hur mycket de får betala för att vara med i alla program, för det skulle inte förvåna mej ett endaste dugg om de gör det...haha

Duoappen har jag inte använt, kan man tävla på allt eller är det bara vissa frågor?
Jag kunde en del, mer än förra veckan iallafall, men det är svåra frågor.

Det kändes hon (fotbollspelarens fru) hade honom i koppel och att han inte hade någon talan, det var inte normalt, skulle inte bli förvånad om de är skilda inom några år.

Kommentera

Publiceras ej