Det är ju fasen att man sover när man ska se på det man tänkt på tv! Igår somnade jag till på spåret och idag till mello....Men nu är jag vaken igen. Har varit ute och fodrat och sen duschat och plockat i köket efter maten.
Men nu kollar vi på play på halva mello!
 
Idag blev det mycket gjort. Efter morgonfodringen klippte jag ut tyg till köksgardiner. Ska försöka sy dem imorgon.
 
Sen blev det en kopp kaffe innan vi åkte till soptippen med en full transport med skräp.Sen till granngården och köpte lite foder och så hade vi bestämt träff med Karin och Stoffe på Erikshjälpen för att fika och kolla på pussel till Emilia.
Vi hittade 4-5 pussel och sen fikade vi på deras goda räkmackor. Mörkt bröd, vad glad jag blev! En tunn skiva mörkt rågbröd med ett torn av räkor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter det blev det ica för att handla och hämta ett paket. Sen full fart hem till djuren igen.
  
 
Efter en promenad med hundar och fölis och lite utejobb var det dags att gå in och börja med lite mat.
 
Först satte jag på får-grillskivor på spisen för att de skulle få puttra ett tag. Sen satte jag igång med en del plock under tiden och åt lite tapenade på crostini.
 
Maten blev klar till Mello!  Och nu är det dags att sova! Klockan är snart 01.
 
 

1 kommentarer

Marianne

17 Feb 2019 08:17

Men vilken macka!!! Verkligen glädjande med rågbrödet, det ser man inte så ofta. Det är ju bra att du sover men synd att du missade På spåret, det var roligt och spännande, Mellon hoppade jag över igår.
Jag sydde jättemycket kläder till hela familjen
förr, men gav bort symaskinen för några år sedan då den stått oanvänd i flera år. Har ångrat mej ibland, men vet att jag gjorde rätt.

Det var svettigt att jobba, funderade flera gånger om jag verkligen borde vara där, men på kvällen mådde jag bra, 36.4 i temp, min normala.

Det blir spännande att få hem skinnet, hur mycket var det du ville ha? Och frakten?

Kommentera

Publiceras ej