För jag tänkte på vad det kunde vara för galet med Disa. När Tomas mobil ringde för väckning ragglade jag upp trots att jag kände mig sjuk av trötthet. Gick ut till hästarna och flyttade ut Disa och fölis till de andra. Fodrade alla och gick med hundarna. Sen stupade jag i soffan direkt när jag kom in. Satte telefonen på ljudlöst (trodde jag) och somnade och sov i två timmar. Tills det ringde en säljare. Morr!
 
Halv 10 åt jag frukost och ringde veterinären. Hon tyckte vi kunde avvakta om hon inte hade några andra symtom och sen gick vi ut hundarna och jag. Gav lite mer hö till hästarna. När vi gick en promenad så ringde Eva och ville komma och rida. 
 
 
 
 
 
Jag frågade om hon ville ha kaffe och det ville hon. Satt och babblade en bra stund innan hon red ut.
Jag gick ut en sväng igen. Fyllde på varmvatten hos hästarna och när Eva kom tillbaka så tempade vi Disa. Ingen feber nu heller.
 
Sen tog jag tag i tvätt som skulle hängas och satte på diskmaskinen och fixade lite. Åt lunch.
 
 
På promenaden pratade vi med grannhästarna.
 
 
 
Sen lite mer högiva till hästarna och jag vilade lite till..
 
När Tomas kom hem så flyttade vi tillbaka alla hästar till stallet, då blev de nöjda.
 
Nu har vi sett mästerkocken. De började med en väldigt konstig tävling.
 
Imorgon jobbar jag, hoppas få sova inatt.

1 kommentarer

marianne cargus

24 Jan 2019 07:42

Man blir ju galen på dessa försäljare som ringer, jag antar att du har rätt många såna i och med företaget? Den där tjänsten som finns där de spärras, funkar ju inte, jag svarar ju ytterst sällan på nummer jag inte känner igen, men kollar alla nummer som ringt och spärrar de till försäljare.
Det var en skum tävling, undrar om de som var bäst, om de tog hänsyn till hennes kassa svenska? För deras tallrikar såg ju inte alls lika ut inte ens champinjonerna....har du någon favorit än? Jag tror 19-åringen kommer att hänga med länge.

Ostkaka, jag har nog inte ätit det sen jag var tonåring, förstår inte riktigt varför jag fick för mej att göra det, haha, jag googlade recept och valde bland många, inget var det löpe med i, jag tänkte dela länken till dej, men då hittade jag det inte :(

Kommentera

Publiceras ej