Ledig helg, iallafall från jobbet. Lördag fm var jag hos lilla T som föresten fyller tretton år nästa vecka. Vi var ute och gick på en del av Karlhults naturreservat. Kallt, men det var en fin dag!
 
Hem och åt lunch, sen kom två små flickor som skulle rida. Den ena har varit här förut och sen var det en ny kompis också. Båda var 5 år.
 
När de åkt hem så drack Tomas och jag kaffe. Sen longerade jag Tindra och borstade hennes tand!
Jag fick tips av veterinären och har köpt en speciell tandkräm till henne. Det är inte superlätt, men det  går bättre och bättre!
 
På kvällen "städade" vi i hagen där hästarna går nu och där fåren ska flytta in nästa helg. Vi plockar pinnar som ligger efter avverkningen. En dag framöver ska vi väl elda upp det mesta.
 
 
 
I söndags kom Helen hit redan vid 9. Vi drack kaffe och åt gott bröd som hon hade med sig. Sen red vi  ut, hon red Birkir denna gång. Men jag tror hon kommer gilla Disa, det blir det nästa gång.
En fin blomma fick jag med!
 
 
 
 
 
 
När hon åkt hem så åt vi lunch och sen fortsatte vi att städa i hagen. Vid 17 åkte jag till stan och var ett par timmar i mammas lägenhet och plockade. Sen handlade jag på Maxi innan jag åkte hemåt.
 
Kom hem sent, åt en räkmacka och somnade i soffan......
 
Igårmorse när jag vaknade och gick upp, satte mig på toa, så fick jag näsblod!! Det bara rann på kläder och golv. Jag blev chockad! Jag brukar aldrig ha det. Men jag har nyst massor när jag grejat i lägenheten. Det är ju lite dammigt. Men tydligen har jag blivit förkyld med.
 
Karin och flickorna kom vid 9.30 och vi drack kaffe direkt och åt räkmackor, eftersom det blev räkor kvar kvällen innan. Jag kände mig lite  risig och Karin undrade om jag verkligen skulle åka till jobbet.
 
När vi gick ut så kände jag att jag inte var okej så jag ringde till jobbet och sa att jag är hemma måndag och tisdag. Det är svårt när man känner sig halvrisig.....
 
Karin red Tindra åt mig, det var kul att se. Det är ju alltid jag som rider henne annars.  Flickorna red Birkir, som fick trava varv efter varv. Emilia sa att hon skulle rida tills det var kvällsmat. Ha ha!
 
 
 
 
 
När de åkt hem gick jag en längre promenad med Jim och sen åkte jag till lägenheten för Helen skulle hämta ett par fotöljer. Åkte hem direkt igen och lagade mat. Vi har tagit ett par kassar från Linas matkasse för vi fick rabatt. Igår var det en torskrätt som var god.
 
Idag har jag ägnat förmiddagen åt att ringa en massa samtal. Gått promenad och även ridit en kort sväng med Jim som sällskap.
 
 
 
 
Sen har jag legat i soffan och slökollat på tv . Känner mig inte jättesjuk, mest sliten.....
 
Ungefär så här sliten!
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

27 Oct 2021 17:09

Du är nog sliten, det har ju varit rätt mycket för dej den senaste tiden. Men oj så duktiga och modiga flickorna är som rider själva.
Sv, de där risottobollarna ska jag prova mej fram till, jag har ätit de många gånger, de är supergoda.
Jaha så då är inte lammhals så segt som jag fick för mej. Jag läste om nötterna att de ska ligga i blöt flera timmar innan man äter, samma med fröer. Googla!

Kommentera

Publiceras ej