Sov jättedåligt för det var storm, igen. Sen är det ju fullmåne, kan också vara en orsak.Men jag är så orolig för hästarna när det blåser, de gillar det inte.
 
Jag gick ut klockan 6, men de ville inte komma och äta utan stod på höjden och spanade. Sally ville vara kvar inne i sadelkammaren så det fick hon.
 
Jim och jag tog en stunds vila innan vi satte igån dagen.
 
 
 
 
 
 
Nu har jag satt på disk, tvätt, börjat elda och så satte jag på första koppen kaffe medans jag satte på en kastrull lever till Jim. Då missade jag väl att det inte malde ordentligt så kaffet blev så svagt..... Ska snart göra en kopp till. 
 
Idag är jag ledig,ska försöka ta tag i köket och städa av. Kylen och frysen kom på plats sent igårkväll. Innan dess stod 2 staplar kyl och frys i köket så man fick klättra över soffan för att komma till ett skåp och till radion! Ha ha!!
 
 
 
 
 
Sen måste jag och Jim gå och kolla staketet igen så inga träd ramlat ner.
 
 
 
Bilen som gick sönder blev avställd igår. Det var tydligen något större fel...Tomas har bytt flera saker men det hjälpte inte.
 
Så nu vet jag inte hur vi gör. Idag är han i Linköping och jobbar men jag är ju ledig. Igår var han i Vädersta men då kunde han åka med en kollega. Ja det blir lite pyssligt....
 
 

1 kommentarer

Marianne

20 Jan 2022 12:57

Å nej vad jobbigt med bilen, när man bor som ni behöver man ju verkligen två bilar, ska du inte försöka byta till en ny? Jag är så nöjd att jag köpte min då den bara var 3 år gammal.
Jim ser nöjd ut i soffan, när jag ser dina foton längtar jag nästan ihjäl mej efter Leo och kissarna.
Så oroligt med hästarna ute när det blåser så här, antar att ni också haft stormvindar? Är det fri sikt för de på höjden? Det är ju tufft för de också att inte höra sina fiender, om man tänker på deras instinkter. På Osdal låg det träd över tråden ibland då det blåst, men hästarna höll sej ifrån skogen när det blåste så det var ingen risk för de.
Vi hade också en sån kaffemaskin som mal kaffet, jag tyckte man fick fylla på ofta, nu har jag perkulator.

Jag ska försöka hitta nån dag att hälsa på i Linköping, ska kolla när barnen är lediga och så hoppas jag att kunna samordna med att det sammanfaller med när du ledig.
Jag ska bara bli av med denna j-a infektionen först.

Kommentera

Publiceras ej