Skulle bara ut och fodra nattmålet när vi upptäckte att Greta inte var där. Tindra och Gna´stod och spanade neråt och ville inte äta.
 
Det blev stort pådrag, jag kutade in och hämtade Victor, ficklampor, telefon och koppel till Jim. Jag blev så orolig och trodde det värsta. Men när vi kom ut igen så såg Tomas att Greta kom och gick alldeles själv genom hagen!! Hon är ju lite märklig alltså! Varför gick hon för sig själv?
 
Idag har vi annars varit på kalas. Inte Tomas, han var och paddlade. Men Victor kom, så jag hämtade honom i Linköping. Sen åkte vi och firade Elis som fyllde 6 år i februari. Men vi och dom har ju varit sjuka i omgångar, så det har blivit flyttat.
 
 
Många paket.
 
Stor kille och stor tårta.
 
När vi åkte hem var det en jättestor orange sol. Men jag hann inte riktigt ta ett kort innan den försvann.
 
 
Igår tog vi tag i städningen på övervåningen och bytte lakan. Sen efter lunch så gick vi en lång promenad och tog med kaffe. Vi gick så långt så jag hade ont under fötterna på kvällen.
 
 
 
Nu är klockan alldeles för mycket, så jag ska sova.

1 kommentarer

Marianne

17 Mar 2022 19:47

Wow vilken tårta!!
Men Greta då, hon har väl stort självförtroende? Magnus gick också ofta för sej själv, men han var låg i rang.
När vi åkte till Växjö sist var det en sån sol, låg som en stor boll i horisonten, så himla häftigt.
Sv, skönt att höra att det inte bara är jag som reagerar på kniv i munnen, jag påpekade det vid något tillfälle då S's barn var med, och som en trotsig småunge stoppade 30-åriga dottern demonstrativt kniven i munnen och flinade mot mej, så det är nog inget som bönder har koll på, haha

Kommentera

Publiceras ej