Det har varit en ovanlig lugn och skön julhelg. Mycket umgänge med "barnen" och hundarna. Vi har ätit mycket och spelat kort!
Igår åkte Robert och Mi hem och tog med sig Karin och Vilma till Uppsala! Victor åkte hem dagen innan. Så nu är det väldigt tomt!
Ikväll ska vi till Eva och Rolf på nyårsfirande. Vi har gjort pannacotta som tar upp en hel hylla i kylen. Igår ringde Eva och sa att Lisa var sjuk och att det kanske ev inte blir någon fest. Då hade vi redan gjort efterätten! Men nu var Lisa frisk och ingen annan har blivit sjuk!

Tomas och jag var nyss ute på en rejäl promenad med Nellie. Det är otroligt skönt att kunna gå ut på nyårsafton utan att det smäller i varenda buske! Här ute är det så lugnt. Kanske någon smäller ikväll kl 12, men det går bra. Det är det där upprepandet av smällande som gör hundar stressade. När vi bodde istan smällde det ju i veckor både före och efter nyår. Det var ångestframkallande! Nellie stod på trappan, tittade upp på himlen och gick in igen. Hon vägrade gå ut.

Nu kan hon stå ut med att det smäller lite, både skott från jägare och raketer, för det är så kort stund. Hon stelnar till, men mer blir det inte. Det känns otroligt skönt. För när ens hund mår dåligt mår man ju själv dåligt......

Gott nytt år!!!!