Veckorna går fort. På söndag är det första advent.

Den här veckan har det varit blåsigt och snöigt! Det driver igen så fort man har skottat.

Ridit har vi inte gjort på några dagar. Det är så mycket annat. Plus oväder!

I måndags jobbade jag till tisdag morgon. Då åkte jag och hälsade på en gammal kompis som beställt privatlektion för sig och sin valp. En liten goding! Det är ju alla valpar.

På eftermiddagen och kvällen varvade jag städning inne med utepysslet! Ute blir allt mycket jobbigare när det är sånt här väder. Man får släpa ner höbalarna till skogen och fodra för det inte ska blåsa iväg och på vägen dit får man ta sig över snön som drivit ihop och ligger packad! Den är så hård så ibland kan man gå på den, sen rätt som det är sjunker man och får snö i hela kängorna!

Fåren har ju fått komma ut till sitt vindskydd och en ny hage. Men de är smarta, de gräver ner sig i halmen och ligger tätt. Såg imorse att det är stora gropar i halmen. Får de bara mat så fryser de inte. Vi ger dem 4 gånger om dagen.

Hästarna ser ut som snögubbar, alldeles isiga. För en utomstående kan det se ut som djurplågeri kan jag förstå! Men om man stoppar in handen i den nästan decimetertjocka pälsen så är de varma innanför isen! Men mycket mat ska de ha, 4 gånger om dagen och de som behöver, får mer.

Igår jobbade jag extra. Min arbetskamrat hade skadat en tå och kunde knappt gå. Men hon tog natten själv, så jag slutade kl 18.

Sen var det jobb ute med snö och framplockning av hö till en kund. Sen in och fortsätta och städa övervåningen för jag hade tagit bort lakanen på morgonen. Det blev sent isäng!

Snart kommer Ulla och hämtar hö så nu ska jag gå ut och se till så det inte blåst igen för mycket. Nu kommer Karin lagom också, va bra! Då får jag hjälp.