Tomas och jag har varit i Uppsala på Företagsseminarium för Islandshästföretagare. Sitter i bilen och har just ätit på Max.

Vi åkte upp igår fm och hade med oss Victor som skulle hem och jobba! Kl 13 började vårt första föredrag, ett väldigt intressant företag från Ödeshög, Urnatur, berättade om sin verksamhet. Vill ni åka till något alldeles speciellt ställe, åk dit! Kolla in deras hemsida Urnatur.se.

Sen  följde flera mycket bra föreläsningar. En om ny forskning på Fång. Om nyupptäckta  orsaker som det kan vara. Sen var det en konsult från LRF som pratade skatter och momsregler. Mycket bra det också. Till sist fick vi höra om Sif:s eventuella omorganisation. Men då halvsov jag faktiskt!!!

Kvällen avslutades med en jättegod buffé. Sen åkte vi hem och slängde oss i Roberts soffa! Victor som jobbade till kl.22 kom och tog en kopp te med oss innan vi somnade.

Idag har vi haft grupparbete om hur vi skulle utveckla våra företag. Det har varit intressant och vi har träffat många supertrevliga människor (plus några besserwisser som bara pratar själva och inte lyssnar!)

När vi skulle åka hem så kollade jag om vi skulle kunna hinna till Olsson for You som säljer varma skor och kängor. En gårdsbutik mitt i buschen! Vi hann dit och träffade ett trevligt par som hade får och flera bordercollies.
En ljuvlig liten tik som heter Tess klappade vi på. Hon var så fin....

Nu är vi snart i Askersund och det ska bli skönt att komma hem.