Nu har vi snart avslutat julfirandet.

På julafton var vi hemma här på fm och jobbade ute som vanligt. Eftermiddag och kväll tillbringades hos Tomas mamma Marianne. Där var också Tomas syster Monica, hennes barn och barnbarn. Vi åt god mat och lekte paketleken. 

Det är alltid kul. Alla vill ha samma paket! Hundarna var också med dit. De låg och sov i hallen där vi hade boat åt dem med lite fällar. Tidigare på dagen hade de vallat, så de var rätt trötta. Vi märkte dem inte ens.

Igår, juldagen så var vi hemma här och hade paketlek. Robert, Mi, Karin, Tomas och jag. Jag fick jättebra saker! Grytlappar, fina turkos. Så 2 pocketböcker, ett presentkort på att hyra film i 2 månader, en ugnsform, en fin kork och ett skärbräda i grön plast som gick att vika upp kanterna på! Kanonbra!

Igår var det sen dags att åka och jobba igen. Hämtade Mattias hemma hos föräldrarna.

Jag slutade jobba imorse. Då åkte jag direkt till Maxi och handlade eftersom det var tomt i kylen.

Hann sen vara ute och göra lite nytta efter fikat. Tomas vallade med hundarna också. Sen var det dags att åka till min mamma och pappa för att äta julmat. Tur att jag inget har gjort själv! Bara skinka har vi. Det räcker att äta två gånger.

Igår gjorde jag laxpudding till lunch, på lax som vi fick med oss från Marianne. Det är ett bra sätt att ta till vara på lax!

Hos mor och far var förutom min familj, Fredrik och hans flickor. Så Hilma fick fler paket....

Den här stolen fick Hilma av oss:
Stolen köpte jag på gammeljul i Vadstenan var där med Mattias. Kunde inte låta bli. Den var ju så fin. 

Nu ska vi gå ut och fodra. Inte sugen på att gå ut. Det stormar ju ute....