Har haft en jobbhelg med många timmar. Lördag hade jag två valpkurser och på södagen började den tredje! Skulle kunna ha en till, så många som ringer!
 
Imorse åkte jag och handlade efter jobbet. När jag kom hem tvättade jag flera maskiner och vek ihop en stor hög torr tvätt. Man kan ju undra hur många vi är i familjen.
 
Det är alltid mycket plock efter jobbhelg.
 
Efter fikat så gick vi till skogen. Kom inte hem förrän vid halv 3! Så skönt att gå och strosa utan klocka. Både Allie och Jim hjälpte till att hitta kantareller. Jim tyckte nog att han lika gärna kunde hjälpa till när han ändå gick i koppel!
 
När vi kom hem lagade jag pannkakor och pratade med Eva i telefonen länge! Sen rensade jag svampen. Då kom Ida och skulle valla. Innan hon gick dit ut så tog vi lite kaffe.
 
När Tomas kom hem så åkte jag och hämtade ett paket i stan, med nya selar. På hemvägen åkte jag till Skärstad och köpte potatis. De hade också börjat med Swisch i gårdsbutiken. Så smidigt!
 
När jag kom hem flyttade vi hästarna , gjorde klart i stallet och sen en liten promenad med hundarna innan jag gick in och lagade mat.
 
Jag hade köpte ett kilo färs så jag gjorde både en kålpudding och fetaostfyllda  biffar med bacon runt. 
 
Nu har vi ätit (sovit en stund i soffan) och nu kom jag igång och skriva några rader!
 
Hittade lite kort som Karin tagit när jag var bortrest!
 
Moa på Birkir!
 
 
 
 
 
Mysan!