Hej igen!
 
Nu har det gått lång tid sedan jag skrev. Och det blir inte långt nu heller. För jag har läst ifatt Marinnes blogg, så nu är klockan alldeles för mycket! Ha ha!
 
Sedan jag skrev sist så har alla lamm fötts. Vilket jäkla jobb det blev! 20 levande är kvar. 5 dog tyvärr. Men det var ju inte så konstigt med tanke på att de inte var förberedda för lamm. Ett par föddes för tidigt och  2 föddes döda. Sen dog en av trillingarna när vi var på Island. Den lärde sig aldrig suga. Vi trälade i flera veckor. Men det måste varit fel på den.
 
Jag ska berätta om Island och lägga in foton från våra kameror. Men jag har inte hunnit tänka på det ännu!
 
Vi kom hem natten mellan söndag och måndag. Gick och lade oss när det var ljust! Det blev några timmars sömn. 
 
Igår åkte jag och hämtade Allie och Mio hos Roberts familj och klockan två började jag jobba. Så jag hann inte så mycket!
 
Idag har jag varit barnvakt nästan hela dagen, till Emilia. Karin fick åka och hämta Freyja hos hingsten. Hon kan tydligen inte uppföra sig! De skulle gå på fribetäckning i år. Men Freyja tycker inte att han skulle betäcka Disa. Så hon går imellan och har bitit och sparkat honom! Knäppa häst! Så nu får de vara där en i taget....Jäkla tråkigt extrajobb! Det är ju en bit att åka.
 
Jim ligger på Bemernadrassen bredvid mig. Han började halta och bete sig konstigt idag igen.(ev igår) Är det inte märkligt att varje gång silvervattnet tar slut och han blir utan några dagar /veckor så börjar det igen. Det kan inte vara en slump. Det är minst fjärde gången nu. Kanske ska ringa och be om ett nytt blodprov nu när det är akut skede. Tror det var ca 10 dagar efter de har börjat få symtom. Och nu ska jag beställa nytt vatten!