Fredag natt
 
Det är mitt i natten. Vi kom nyss in från fodringen och nattrastning. Pudlarna är här och Vilma som är över 15 år har varit otroligt pigg idag och sprungit runt som en galning! Till och med sista rundan och när vi kom in! Hon for så mattorna låg som dragspel!
 
Mio är låg och lite trött, han är nykastrerad. Jag fick för mig att det var akut. Tyckte att han verkade må lite dåligt, difust och bokade en tid. Tyvärr fanns det bara tid igår och då skulle Berserkur till tandläkaren
 
Karin hämtade Mio, så det löste sig!
 
Lördag natt!
 
Det där första avsnittet skrev jag igårnatt!
Sen somnade jag och råkade trycka på en knapp så det blev litet och gick inte att läsa! Jag gav upp och gick och lade mig!
 
Det här har varit min första semestervecka. Det märks ju inte! Har varit helt fulltecknad av måsten och jag har inte hunnit blogga!
 
Idag var en mysig dag.
 
Först på fm kom en gammal kurskompis och köpte fårskinn. Sen kom Jonna och stannade ända till eftermiddagen.
Vi fikade och red ut på Birkir och Tindra. Jättemysigt!
Jonna började rida här när hon var 12 år. Vi hade nyligen flyttat hit då och Karin pluggade i Göteborg. Jonna hjälpte till att rida de helger hon var i Motala hos sin pappa. Hon började rida Glotti, som var den snällaste lilla häst vi har haft. Sen har hon fått byta vartefter de har gått bort. För nu är Jonna 23 år och vuxen och några av hästarna finns ju inte mer. Glotti, Katur och Nökkvi.
 
När Jonna åkt hem så kom en valp som heter Lizen. Hon skulle vara här em/kväll när matte hade 50-års kalas.
Det är vild liten sak. Men det funkade bättre än väntat. Mina hundar skötte sig bra, även pudlarna fast de spelade poliser ibland!
 
Jag åkte hem med henne efter 22 när vi precis hade ätit. Tänk, det är alldeles ljust ute så sent på kvällen. Riktigt mysigt att köra bil!
 
Jag kom hem klockan 23 och då blev det kaffe. Av Lizens matte fick vi två superfina presenter. (Fast det var hon som hade kalas! Ha ha!)
 
Nu kanske man skulle sova då.....