Massagen på fm blev zoonterapi istället.  Perfekt!
 
Besök av Karin och barnen på dagen.
 
Väldigt kallt ute!
 
Ikväll, träffade jag gänget som syr ihop hos Madde. Det var jättetrevligt. En tjej som madde känner lade tarotkort.Sen åt vi pizza och kladdkaka....
 
Mätt och trött!
 
Godnatt!

3 kommentarer

marianne

24 Nov 2018 01:00

Vad mysigt! Tarot har jag aldrig fått lagt till mej...men det skulle vara spännande.
i morse blev jag så arg, jag hade skrivit en lång kommentar till ditt förra inlägg och sen gick det inte att publicera....det är ofta så när jag ska kommentera hos dej, men inte hos någon annan....skumt det kan vara tillfälligheter, men varför just hos dej?!

Jag gillar att vara i kassan för då möter jag kunderna på ett annat sätt, på golvet har man inte så mycket tid att prata med de samtidigt som det är tyngre jobb, vi har saker på överhyllor så ibland får jag klättra på stege för att ta ner eller lägga upp, det är lite slitit för min trasiga kropp, men samtidigt är det ju lite friare, jag kan vara i mina egna tankar.

Marianne

26 Nov 2018 23:47

Jag skrev om den långa kommentaren, den första som inte publicerades skrev jag kvällen innan, nu ikväll hände samma sak :(
Det är den där rutan "jag är inte en robot" när jag markerar den händer inget, den vara laddar hur länge som helst

Marianne

26 Nov 2018 23:53

Jag vaknade alltid tidigt förr, men nu på sista tiden har jag sovit längre.
Jag gillar inte att ha mycket kläder, jag känner mej fången och orörlig, så har det alltid varit så jag fryser oftast hela vintern...haha.
Men i lördags var det dessutom så där rått så det kröp in i märg och ben.
Vi har haft två sola och fina dagar nu, det är så vackert med rimfrost som gnistrar.....håller med om att kylan är bättre än regn.

Kommentera

Publiceras ej