Just nu känner jag mig lite bättre. Men jag har ju sovit flera timmar i eftermiddag.
 
Jag har försökt att ta det lugnt. I måndags och igår sov jag både fm och em. Försökte göra lite vettigt imellan. Igår gjorde jag hundgodis av lever. Var ute mitt på dagen ett par timmar och mockade och gick en sväng i skogen utanför och hittade kantareller!
 
Idag har jag gjort sylt och frostat av frysen. Lite lagom jobb! Förutom varit ute och mockat och gått med hundarna.
 
Men det funkar att göra lite, bara man gör det sakta! Det går inte att ligga ner hela tiden. Blir ju helt förstörd!
 
Jag har hunnit kolla mycket på tv-program som jag missat. Och idag såg jag om en konsert med Laleh. Det finns hur mycket som helst att se.....
 
Idag har jag bara tagit en iprén och ingen nässpray. Hoppas det har vänt nu. Får se hur morgondagen blir!
 
Solen visade sig en liten stund.
 

1 kommentarer

marianne

15 Nov 2018 11:19

Va skönt att du sovit så mycket, det behöver kroppen för att läka. nä det går inte att ligga hela tiden, då blir man galen..hihi, så att göra det man orkar i sitt eget tempo är väl det bästa.
jag får ofta lunginflammation då jag blir förkyld så helst ska jag undvika att ligga mycket....
åhh jag önskar att jag kunde komma ut i svampskogen och hitta gula kantareller det är så gott.

Sv; det dåliga samvetet för Norriz gör sej ständigt påmint så jag försöker göra det så bra som möjligt för honom. Egentligen skulle han varit stallkatt men min gamla katt var så elak mot honom när han kom till oss att jag inte kunde med att lämna honom där ute, rädd och jagad. De första nätterna försökte vi, men jag gick ut och hämtade honom när jag hörde hans förtvivlade skrik, det gick ju inte att sova gott när jag visst att han kämpade för att komma undan.

Jag hade inte slängt de gamla diskhandskarna, de låg vid de lädergrimmor som ska tvätts,smörjas och säljas...jag ska se o det går att använda mina tunna back on track vantar under

Kommentera

Publiceras ej