Imorse slutade jag jobbet 8 och åkte och tränade. Är inte riktigt 100 än, så det blev lugnt. Eva var också på gymmet. Sen kom hon hit efter, så Karin och hon kunde rida.
 
Jag tog Stella och alla hundar på promenad. Det var härligt. Sol och fågelkvitter!
 
 
 
 
 
När de hade åkt hem efter lunch så gick jag promenad med hundarna och sen fixade jag lite mellis innan jag skulle åka och sy.
 
 
Idag var vi 8 stycken som sydde. Fullt vid borden!
 Nu är det bara en gång kvar denna termin. Men jag syr ju en del hemma med!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snart är det dags för Kroatien med. Vi ska ses och planera en tisdag efter sycirkeln slutar.
 
Imorgon är det P-möte. Dags att sova!
 
 
 
 
 
Foto från promenad igår med jobbet. Kanalen, torrdockan och Motala verkstad.
 
 

2 kommentarer

marianne

03 Apr 2019 10:59

Det ser skönt ut i skogen, men här blåste det isande vindar och var inget skönt alls.
Jag hade inte fattat att det var ABF som arrangerade sycirkeln, trodde det var du och några vänner som dragit igång och jag har d´funderat på detta med maskinerna, om ni tar med era egna...haha

Kroatien? Har jag missat något nu?
Är det med deltagarna eller är det du och Tomas?

Tänkte vi skulle försöka få ihop en helg att ses också ;)

Sv; de som inte lever med värken tror att det är som när man slagit sej eller har huvudvärk....de förstår inte att det är en annan sorts värk, och egentligen ska men ju inte bli irriterad när man får alla olika tips på hur man ska göra, man vet ju att det är omtanke och ett försök till förståelse. Jag har ju panikångest också, som du vet, och får ofta höra "andas" när jag får en attack....jag försöker verkligen förklara att det inte är den sortens stress som utlöser det, att deras uppmaningar att andas har motsatt effekt, men antar att det är det första man tänker som åskådare, att jag inte får luft, men det är ju psykiskt.

Det är mest invandrare som staplar varor, och jag har förstått att det är så i många länder, men de behöver ju inte käfta emot om man ber om att lägga de på rad.

Tror du att det flyttar in fåglar i min holk? Jag tror den är för nära huset, men med tanke på att jag har haft fåglar här sen förra vintern så kanske de känner sej trygga...just nu sitter jag och tittar på ett grönfinkspar i trädet :)

Jag tror att asiatiskan vinner, tycker hennes kokbokside´ var grym, finns det ens något liknande?

marianne

04 Apr 2019 09:33

Nu minns jag att du berättat om Kroatien, som sagt, du gör så mycket roligt ;) Nackdelen att flytta som jag gjort, man har liksom inga vänner eller bekanta på samma sätt, man blir inte inbjuden i redan befintliga "gäng".
Jag hoppas det inte ä för sent för tornfalken att bosätta sej i holken, men de gubbarna som ansvarar bör väl veta.
Jag tittar inte på vinnarskallar, följer ju endast ett fåtal program, TV är egentligen inget för mej.
Tyckte det var orättvist på finalen av MK, känns nästan som de satte henne på pottan.

Kronisk värk ja, det är inte omöjligt men svårt att leva med, särskilt om man är aktiv och vill så mycket, som jag, man får ju försöka hitta saker som passar en, men det är svårt att vara positiv ibland....ja du vet.....

Kommentera

Publiceras ej