Igårmorse hade vi p-möte på jobbet. Jag handlade på hemvägen.
 
Sen var det skogspromenad med hundar och stalljobb till kvällen, då jag hade nosework för 4 hundar.
 
Idag var jag helt ledig. På fm kom Karin och Stella. Vi gick hundpromenad med 12 stycken hundar. Idag var en ny tjej med. Sen var det gamla bekanta.
 
 
 
 
 
De åkte hem vid 13 tiden. Jag åt lunch, åkte och hämtade paket och handlade lite.
 
Lite mellis i växthuset när vi kom hem.
 
 
 
 
 
Och sen kurs igen! Det var 5 förra veckan, men en hoppade av och den andra fick sjuk hund. Men det var bra. Blev mycket bättre och jag känner att de får den hjälp de behöver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

06 Apr 2019 02:19

Underbart foto på Bruno, bara en katt kan se så himla nöjd ut <3
Så mysigt med era hundpromenader, jag tror jag måste flytta närmare, det finns väl säkert nån kassa jag kan sätta mej vid ;)

Jag tror du ser mer TV än jag, eller åtminstone tänker du se mer, jag tittade en del då jag hade influensan men har inte ro att att sitta still när jag är frisk. Det var faktiskt lite jobbigt att jag var så nyfiken så jag måste följa masterchef för att se vem som vann, hihi.
Jägarna ser jag för att det kommer efter Mästarkocken, annars tror jag nog jag missat den.

Hon har mycket vilja men lite tid, det hade nog jag också, en djuren kom alltid i första hand, hemmet i andra och jag själv i sista.
Vi såg alltid till att vatten och hö fanns vid utsläpp och jag kan räkna på ena handens fingrar de gånger dessa 12 år, de druckit upp och varit utan vatten, då har jag varit hemma och sett samt fyllt. Jag vet att de klarar sej ca 2 timmar, men gäller det även ett fölsto? Tänker på mjölken till fölet.....man minns ju hu det var att amma, man var törstig jämt, om nu kan jämföra ;)

Kommentera

Publiceras ej