Igårkväll somnade jag när jag skulle blogga så idag blir det morgoninlägg.
 
Igår satte jag fart och bytte gardinerna i köket, fast tvättade bara insidan. Dammsugaren gick för fullt och blev full hela tiden! Tvättade av toan med, så det var ostökigt när Emilia skulle komma. Ha ha!
 
Fast jag tror hon sa att det var stökigt för att hon höll på med skrapan som är i duschen och vi undrade vad hon gjorde. Hon har alltid svar på tal!
 
Jag gick ut igen vid 11 tiden. Då skulle Karin och barnen komma.Jag hann lite ute iallafall. När de kom sov båda två de små. Så vi tänkte gå en promenad. Men de vaknade, så vi gick in och åt lunch istället.
 
Vi gick ut efter att ha ätit. Båda flickorna är förkylda, Stella värst. Vad synd det är om dem när de hostar och näsorna rinner.
 
Stella somnade men Emilia var med mig och sen red hon lite med Karin.
 
 
 
 
 
 
Sen försökte Karin fylla på olja i min bil. Det var inte det lättaste.......Jag gungade med Emilia så länge, men så gick solen ner och det blev kallt. Vi gick in och tog lite mellis/kvällsmat. Emilia åt citronkvarg och ölkorv....
 
Till slut lyckades Karin få i oljan varmköra bilen och sen kolla oljemängden igen. Det finns ingen oljesticka utan det är något tekniskt. Mitt favoritämne (not)
 
Två små tröttisar.
 
 
 
 
 Hundträning?
 
 
 
 
 
När de åkt hem så sydde jag en stund innan kvällsmat. Sen somnade jag i soffan till Husdrömmar. Det var ett par som byggde ett hus vid havet. Det tog flera år och drog iväg och blev hur dyrt som helst och allt skulle styras med teknik. Han styrde över allt och hon bara väntade på att det skulle bli klart. Kändes inte superbra.
 
Sen vaknade jag till, gick ut och fodrade, sen sydde jag lite till innan jag dök i säng!

1 kommentarer

marianne

26 Feb 2019 10:23

Jisses vad du håller på hela tiden, jag kan inte fatta att jag själv varit sån då jag bodde på Osdal...haha
det är jobbigt med små snoriga barn, man kan ju inte göra något för de utan förkylningen måste ju ha sin gång :(

Helenas karaktär var otrogen på bröllopet, med svärdotterns pappa och nu är hon med barn, de nygifta ska försöka bli med barn samtidigt med en manlig vän, Ja det är rörigt, men nu har jag fått lite kläm på det hela.

Jag brukar drömma då jag är väldigt trött, och det är jag ju nu efter denna långdragna influensa samt att värken tar mycket energi, alltså jag vet inte NÄR jag haft så fruktansvärt ont senast, det har aldrig varit så illa att jag inte klarat att borsta en häst :( Idag känns det lite bättre som tur är, jag ska jobba!

De har afternoon tea vid flera tillfällen nu efter nyår, jag tror det är ganska fullt, vi var ju där förra året också, då var det fullt iallafall, men nu hade de lagt på fb att det fanns ett fåtal platser kvar. Det är ju inte billigt, 295 kronor, så de flesta kanske bara provar en gång.
Jag tror också Magnus saknar sina gamla kompisar, och han har ju ingen närkontakt med någon hästkompis nu där han är, så jag låter honom vara med mej när jag mockar. Det är ju svårt det där sen jag inte orkade med stallet, men vi får se vad som händer framöver. Han har ju egentligen inte brytt sej så mycket om andra hästar, förutom Brigade, som han sörjde jättelänge, tror det var mer än ett år.

Kommentera

Publiceras ej