Imorse började jag med att åka och träna. Eva följde med mig. Susanne har ju fortfarande ont i sin fot. 
 
När jag kom hem hade Karin redan kommit. Vi drack kaffe innan vi gick ut.
 
Då var Eva här och hade ridit på Disa och höll på att mocka.
 
När vi kom ut var Freyja hängig. Hon hostade och var stel. Lite feber med.Så vi fick ringa till Lena, vår veterinär.
 
Vi hade tur, hon var i närheten och kom omgående. Det togs lite prover och sen fick hon börja med det pulvret hon hade sist hon var sjuk. Vi hade några påsar kvar så det räcker tills Karin har hämtat ny medicin imorgon.
 
När veterinären åkt så red vi. Emilia och Karin på Birkir och jag på Tindra. Barbacka i regnbyxor, jösses var halkigt det var. Emilia ville aldrig sluta. Stella sov i vagnen i 2 timmar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag var det kallt fast solen sken. I skuggan var det svinkallt!
 
Vi gick in och åt lunch. Emilia hittade min virkade brödkorg, satte den på huvudet och lekte Emil med soppskålen på huvudet! När vi åt körde hon repliker från Pippi Långstrump! Spunk, sa hon! Och sörplade i sig mjölk!
 
 
När de hade åkt hem så gick jag ut en sväng innan jag åkte och hämtade ett paket i stan. Tyg som Karin och jag skickat efter. Ett par av dem ska bli kläder till mig själv.
 
Till kvällen lagade vi kotletter med rösti, kall bearne sås och grönsaker. Och lingonparafait med kaffe när vi sovit en stund!
 
 
 
 

2 kommentarer

Anonym

02 Mar 2019 10:20

Att rida i regnbyxor är väl lika halkigt som att rida i termobycxor, man har ju halkat av vid något tillfälle:)
Men ny sjukling nu, oroligt och trist.
Så Emilia är redan en riktig hästtjej :)

Ja du, det där med "en god vän" ifrågasatte jag, sa att det är ju min vän som du råkat träffa EN gång p.g.a mej....Det muttrades lite och sen viftades det bort, men efter det var en del tveksamma om sanningen i det han sa....lite roligt faktiskt, men det var ju en ynklig liten människa.

Marianne

02 Mar 2019 10:26

Blev anonymt igen:(
Thailändskan förstår ju inte svenska heller, det var ju synd om hennes medtävlande den gången de var två med en vägg emellan sej. Hon verkar vara duktig, men hur ska hon klara sej i ett restaurangkök? Helena har inte gjort något intryck på mej.

Kommentera

Publiceras ej