Igår höll jag på med pappersarbete och telefonsamtal hela jäkla förmiddagen, till 11.30. Helt galet hur mycket jag skriver och håller på. Igår gjorde jag bland annat ett delprov för att få delegation. Om basala hygienrutiner!!
 
Sen ringde jag AFA försäkring, igen, tror det är tredje gången. Försäkringskassan har ännu inte en bestämt om jag ska få sjukpenning och om jag isåfall eventuellt kan söka ersättning från AFA....som man kan få om man varit sjuk mer än 30 dagar. Men det är så mycket om och men så jag ångrar nästan att jag ens frågat.
 
Sen ringde mitt förra jobb och sa att jag missat att skriva en veckas sjuklön. Det var ju bra! Jag hade gllömt att företaget betalar för 14 dagar och hade bara fyllt i för en vecka. 
 
Till slut kom vi ut en sväng hundarna och jag. 
 
Men kl 14 kom min kompis Marie och vi skulle göra kransar av ullen som vi klippte av förra veckan.
Jag har aldrig gjort något sånt, men Marie är jätteduktig och hade med sig kransar och tråd.
Det var jätteroligt! Även om Maries blev mycket finare än mina!
 
 
 
 
 
 
 
 
På tisdag på vår sycirkel ska vi göra kransar allihop. Så jag ska ta med mina ull-lådor dit och Marie har köpt resten som behövs.
 
Idag på fm var jag i stan och handlade present till Karin, då hittade jag och köpte 2  små ljusslingor och satte i den ena på prov i en krans! Så fint!
 
Jag köpte nya jeans till mig och en tröja. En julklapp också. Det var mycket rabatter i affärerna pga hallowen, tror jag.
 
När jag kom hem åt vi mat som fanns kvar att värma. Sen gick vi en promenad med hundarna.
Det blev lagom att byta om och åka till Karin när vi kom hem.
 
Där var det full rulle som vanligt! Flickorna busade och höll igång. Vi åt tacos och sen marängswiss.
 
 
 
När vi kom hem regnade det. Det blev en snabb promenad och fodring. Sen satte vi på  play och kollade på : Så mycket bättre och drack gott te som jag köpte idag på stan.
 
Nu är klockan 1.30 mitt i natten. Tur att vi får tillbaka en timme inatt!
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

27 Oct 2019 10:31

Men så fint det blev med kransarna, är till för att hänga ute eller inne?
Så himla tjatigt med alla dessa papper som ska fyllas i hit och dit, man undrar ibland varför, de flesta uppgifter går ju registrerade på ens personnummer, som t.ex inkomst, arbetsgivare och sånt.

Sv: Jag satte orkideér i vatten istället och då sköt de blomstänglar nästan direkt, så vi får se hur länge de håller.
Det verkar som om katten bor i längan bakom mej, isfall är den ny hos en som haft en äldre och större katt tidigare.
Det är helt otroligt att jag inte har mer ont, jag är förvånad, men det kan ju vara så att jag skulle tycka detta var olidligt om jag inte varit så van med ständig värk.

Kommentera

Publiceras ej