Igår var det en lång arbetsdag. Och tjejen jag jobbade ihop med ramlade och fick åka iväg och fixera ett sår i huvudet. Jag vet inte om det fick sys eller om de tejpade. Vi var iallafall omtumlade hela dagen.
 
Jag kom hem vid 17.30. På hemvägen ringde telefonen och jag fick jobbförslag av en tjej på en förskola. Trevligt! Men jag har ju svårt att bara jobba dagtid. Och sen vet jag inte om jag fixar att jobba med barn nu, med min onda kropp.
 
Idag skulle jag besikta bilen på fm och sen skulle Karin och barnen komma. Jag hade inte räknat med att Allie skulle få  ont i rumpan..... Jag såg det igårkväll, hon slickade sig mycket och det var rött och svullet.
 
Som tur var kunde jag få en tid efter besiktningen. Hann handla lite på granngården i mellan också.
 
Jag fick lämna Allie för att spola rent analsäckarna, så jag hann åka och handla mat också.
 
När jag kom hem var det full rulle här. Barnen var på riktigt bushumör.
 
Skulle kunna skriva en bok om allt roligt Emilia säger!  Jag hörde att hon pratade med Mio inne i vardagsrummet när Karin och jag var i köket. Emilia och Stella lekte att de skulle sova och hade tagit kuddar och filtar i var i sofforna. Hon sa: Nu får du gå ut Mio, vi ska ha det lite lugnt och tyst härinne.
 
Det var ju bara det att han låg helt tyst och stilla i en av sofforna!!
 
Vi var ute ett par timmar och fixade i stallet. Sen gick vi in och åt mellis. 
 
När de åkte hem vid 17 tiden så gick jag och hundarna ut igen och grejade. Allie är lite medtagen efter sövningen och får smärtstillande. Hoppas det ger sig snabbt.
 
Imorgon ska jag jobba hela dagen 7-18.30. Sen har jag tänkt vara ledig i helgen.