Imorse gick jag upp före 7 trots att jag var vaken till 00.30 inatt. Jag piggnar ju alltid till efter att vi varit ute och fodrat. När jag hade duschat så satte jag mig framför tv:n igen och sprättade bort kragen på den nya kklänningen. Den var lite sne och det går ju inte.. Skulle retat mig på det.
 
Malin var här en sväng och fick lite tips inför en tävling i rallylydnad. Sen var jag ute ett par timmar och promenerade och jobbade i stallet.
 
In för lunch och  sen fixade jag till mig för att åka till stan. Karin skulle till optikern och jag skulle vara barnvakt. 
 
Vi sågs på biblioteket. Det är alldeles nyöppnat efter en lång renovering och det var jättefint! Där fanns flera ställen man kunde fika på, både med medtaget eller om man köpte där. Så när Karin kom tillbaka så tog vi mellis. Karin hade med sig kaffe och frukt.
 
Stella var jättesnorig och inte bara hon! Flera barn som var där nös och snorade.En flicka ville också höra när jag läste och hon satt nästan på mig Ha ha!
 
 Efter det gick vi till Busfrö. Jag hittade lite mer kläder (till Kasper, så det blir rättvist)  Karin hittade också en del.
 
 
 
 
 
 
 
När jag åkte hemåt stannade jag på Coop och handlade Det är nytt och ligger vid genomfarten. Lätt att stanna där.
 
 
Kvällsmat blev kycklingsallad. och så spelade vi På spåret, med duo.appen.
 
Nu ska jag sova. Jobbar 7-20 imorgon!