Idag ringde jag jobbet och sa att jag blir hemma resten av veckan. Det är mycket bättre med mitt knä, men inte bra. Det är ostadigt att gå, men jag använder back on trackskyddet och har även skickat efter ett till.
På fm sydde jag färdigt min klänning som jag började på i våras. Jag sprättade bort runt kragen som inte blev bra, sen tappade jag sugen och gjorde lite annat istället. Men nu är den klar.
 
 
 
Tomas försökte laga åtelkameran, som någon fågel hackat sönder. Hur tänkte den? Skulle den flytta in?
 
Efter fm kaffet så åkte vi till veterinären. Vi ska ta bort tandsten om någon månad och då ville de att vi skulle komma och ta blodprov och kolla lite i munnen, så det inte är mer som ska göras.
 
Det var tänkt att grabbarna skulle saneras, men nu tyckte de inte att Mio var akut, utan det blir Allie och Jim. Mio kan vi vänta ett tag med. De är så trevliga där. En ny, privat klinik, bara 1 år gammal. De ligger lite lägre i pris med eftersom de inte är uppköpta........
 
 
 
 
På hemvägen köpte vi hamburgare, jag tog hallomiburgare med avocado, mums! Hndarna fick också varsin, de var så duktiga hos veterinären.
 
I eftrmiddags låg jag ute och lyssnade på ljudbok. Och sen liten koll i växthuset.
 
Igår var Tina här med Jims barnbarnsbarn. Så himla roligt!! Tina tog ju 3 kullar med Jim och sin tik Jessie. De blev ju så fina. En av valparna hamnade i Skottland hos en ung tjej, Elinore. Ulrik heter hunden. Han blev sen pappa till en tik, Tib, och det var nu hon som fått valpar! Och Tina fick en av dem, lille Rob som var och hälsade på.
 
 
 
 
 
Gud vilken goding! Han var så lik Mio som valp. Lättsam, ganska lugn och lyhörd!  Jim var så duktig! Det trodde jag inte. Han har ju varit så sur mot andra hundar periodvis, men vi har ju tränat, så han har nog lärt sig! Vill man inte leka kan man be om hjälp att få slippa. 
 
Imorgon ska Tomas åka till Karin och hjälpa till att måla. Jag ska klippa gräset, sen får vi se hur jag känner mig i mitt ben.