Jösses nu har vi fått värme så det räcker...... 
 
Har jobbat måndag, onsdag och idag. En bra vecka med härliga arbetskamrater. Tänk vilken skillnad det är på folk. Ibland är det så varm och skön stämning. Hela stället blir annorlunda..... Sen vissa dagar känns det helt annorlunda. Det märks även på barnen eller brukarna. Det är lika  på alla ställen faktiskt.
 
Jag har aldrig tänkt på att jag är så känslig för vad människor utstrålar. Men jag kanske har blivit värre. En del blir man varm i hjärtat av att möta och andra....skulle man vilja sätta på ett kontorsjobb....
 
Idag var en bra dag trots värmen. Vi höll oss inomhus. Jag slutade klockan 16 och skyndade mig hem.
 
Karin och jag skulle på möte i Linköping. Vi skulle ses utomhus, vilket är brukligt just nu.
Jag hade tänkt ta med hundarna eftersom vi skulle sitta i en park. Det  hade vi bestämt sist och även på messenger. Men jag lämnade dem hemma eftersom det var så himla varmt och de hade haft sällskap hela dagen.
 
När vi kom dit hade EN person bestämt att vi skulle sitta inne. I en pytteliten lokal med stora fönster, som kokade av värme! Karin hade med barnen och Smilla och stod i dörröppningen!  Jag sa att vi hade bestämt att vara ute, men det vägrade alltså en! De andra vågade väl inte protestera. Jag sa till Karin att gå ut när vi kört några punkter och efter ytterligare några punkter så gick jag med. Jag kunde inte tänka och inte skriva något protokoll heller. Jag var så irriterad! 
 
Utanför är en park med stora träd och skugga. Där var superskönt. Vi satte oss på en filt och dukade upp matsäck. Då såg jag "den sura" gå iväg och gick in till de andra och frågade om de inte skulle komma ut till oss. Det gjorde de, så det blev ett trevligt avslut. Synd att det alltid ska var någon jäkla surmule som ska styra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har tålamod med de flesta typer av människor. Man kan vara hur udda som helst. Men inte dum! Egoistisk och dum, fy farao!
 
När jag kom hem var jag ute och vattnade och sen gick jag ut och mockade i vindskyddet.
 
Tomas är på sommarfest med jobbet.
 
Vi har satt på ac:n så inatt hoppas jag att jag kan sova bättre.