I helgen har jag känt mig skaplig. Har varit ute mycket och grejat.
 
Så igår var det dags för spa med mina nya kollegor på kortidshemmet. Vi var 11 st som skulle dit. Men en efter en hoppade tydligen av, så var bara 5 kvar. Jag sa att jag var förkyld, men de andra var inte så känsliga.
 
Det var underbart. Det fanns 3 pooler ute där vi satt hela tiden, med solen i ansiktet. Bubbelpoolen satt vi längst i.
 
Jag hade bokat ansiktsbehandling också. Så skönt. Hon smörjde och masserade med en massa olika grejer. Jag tappade räkningen på hur mycket olika det var....
 
Efter badet åt vi soppa. En väldigt god tai-inspirerad soppa med bröd till, men väldigt liten portion. Tallriken var enorm däremot...
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag kom hem var jag förstås trött. Tog en kopp te och somnade sen.
 
Imorse höll jag på och snöt mig och hostade så jag blev helt vimmelkantig! Undrar om det var badet eller ansiktsbehandlingen som fick loss på flödet. Usch!
 
Efter frukosten satt jag i soffan och såg på tv ett par timmar. Först Let´s dance, som var jättebra och sen en stund på filmen Solsidan. Efter kaffet gick hundar och jag en promenad med Anette på en dryg timme. Fotade lite vårblommor. De första blåsippor och vitsippor som jag sett i år.
 
 
  
 
 
 
När jag kom in var jag så trött. Kollade färdigt på filmen innan jag lagade lunch. Det blev stekt rödingfilé med grönkål och tomatsallad.
 
Klockan var runt 15 tiden när jag åt, så jag tog kaffe efter det. Med frukt och en klick kesella. Sen tråcklade jag fast ett nytt spänne på Allies täcke som jag ska sy imorgon på maskin. 
 
 
 
 
Sen kom Tomas hem så vi gick ut och jobbade. Det har blåst som tusan idag, så han fick börja med att sätta fast fårens pressening på deras vindskydd. Jag packade foder och mockade. Börjat på en ny ljudbok av Carin Hjulström. Jag gillar hennes böcker och visste inte att det kommit en ny.
 
Kom in 19.30. Astrött! Men det gick fort att slänga ihop en gryta chili con carne, typ. Fast vi hade bara ett paket bönor så det blev kikärtor också. Det blev gott!
 
Kollade på Vem bor här på svt 1. Det är lite roligt. Sen Bäckström på c moore. Med Kjell Bergqist i huvudrollen.