Vaknade inatt och kände hur det skavde i halsen. När jag gick upp kände jag mig urken. Ont i huvudet, frusen och så halsen.
Det var bara att ringa sig sjuk....Idag och imorgon, sen får vi se.
 
Det regnar ute så det blev täcken på hundarna.
 
 
Hästarna blev nöjda över frukost.
 
 
Hittills idag har jag suttit i telefonen för att komma fram till djurkliniken. Men fast jag började ringa 8.15 så har jag ändå inte kommit fram och klockan är snart 12.......Två gånger har jag knappat in att jag vill bli uppringd, men ingen ringer. Nu har jag suttit i kö 40 minuter. Morr......
 
Mio mår inte så bra och jag behöver råd. Jag undrar också hur vi ska gå vidare. När jag hämtade honom i onsdags hade jag ju krockat och det var bara en sköterska som lämnade ut honom och sa att jag skulle bli uppringd.
 
Igår red jag på förmiddagen, sen kom Karin och flickorna. Det var ju bra, så kunde hon skjutsa mig till Mjölby för att få en hyrbil. Det var nämligen dåligt med bilar....Måndagar är tydligen svårast att få tag på en.
 
Vi fikade i växthuset innan vi åkte. Och gick en promenad med hundar och barn.
 
 
 
 
 
 
 
Hyrbilen!
 
 
Nu är det eftermiddag! Jag tog paus förut och var ute och gick med hundarna och fixade lite i stallet.
Det blev bättre väder. Riktigt varmt faktiskt.
 
 
 
Veterinären ringde. Vi ska få en remiss till Jönköping. De har en specialist, onkolog där. Usch vad oroligt....
 
Jag tog en tablett förut , på fm och det är ju på gott och ont. Gick en rejäl promenad och var i stallet kanske lite för länge. Nu känner jag mig helt slut. Ska vila lite....