Nu har det gått ett bra tag sedan jag skrev.
Det har varit så att jag ofta har varit för trött på kvällarna för att skriva. Har helt enkelt somnat i soffan........
 
I fredags var jag med mamma i Linköping på lungmotagningen. Vi åkte tidigt och var borta hela fm.
När jag skjutsat hem henne så åkte jag till min tjej som Jim och jag jobbar med.
 
 
 
 
 
 
Vi var ute och gick i stormen i ca 1,5 timme. På ett ställe var det lä. Där stannade vi och tog lite mellis och tränade med Jim.
 
Jag handlade på hemvägen, det som saknades i kylen.
 
 På lördagen var det dags för valpkurs, andra tillfället. Å vad roligt det är! Det var flera som hade tränat ordentligt och gjort stora framsteg.
 
 
 
 
 
Sen kom Karin och flickorna. Vi var ute och red och pysslade. Emilia travade själv för första gången. Sen sa tjejerna att de ville sova över. Och det gick ju bra.
 
Här försöker morfar bädda....
 
Tv och popcorn
 
På söndagen vaknade Emilia först, vid 7.30. Hon och jag gick ut och fodrade.
 
När vi kom in och skulle äta frukost   så vaknade även Stella. Sen var det full rulle hela dagen.
 
Men eftermiddag blev kall, det snöade och regnade om vartannat.   Burr!
 
 
 
 
Kvällen låg jag raklång och kollade på Lets dance. Jag skulle haft en ny kurs, men vi flyttade den till nästa söndag.
 
Idag var det jobb igen. Jag började som tur var 13 för jag fick åka med lilla Astrid till veterinären. Ett öga var helt varigt. Ögat var helt förstört, en klo från en katt hade grävt ur en stor bit som stod rakt ut. Hon måste haft jätteont.....     
 
Jag har inte sett henne på några dagar, troligtvis har hon legat och tryckt någonstans. Veterinären sa att vi måste ta bort ögat. Men jag kände att nu kan vi inte låta henne  plågas mer. Hon fick somna in när hon redan var nedsövd.    Det var så ledsamt, min fina rara katt!
 
Men Tomas och jag bestämde oss när Mio var som sjukast efter sin operation, vi ska inte utsätta något mer djur för en stor och svår operation.                                                                                                                                                                                                                                                         Hittade några favoritfoton från när Mio och Jim flyttade hit.
 
Mio är 10 veckor.
 
                                                                                                                                                                                                                                               
Jim och jag och Vilma i mitt knä.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

13 Apr 2021 10:57

Usch, jag läste om Astrid på FB, så hemskt när man inte vet hur länge hon lidit med det onda, men bra att hon kom fram så hon kunde få hjälp. Detta med djurens sjukdomar och/eller skador tar verkligen på en. Jag funderar så på Norriz och så saknar jag stockholmskissarna så himla mycket.
Vad duktig Emilia är nu, snart är det full fart i skogen också.
Men så onödigt med snöslask igen, kan det inte bara få vara vår nu? Och denna blåst, det är svårt att klä sej för den och man fryser ända in i märgen ibland.
Sv;
Jag säger som du, snöänglar är otäck, jag ångrar också att jag började titta, allt med droger och alkohol får mej att må dåligt, det är så hemskt och dessutom barnen som far illa.
Solnedgången här är fantastisk, nästan som i Tannishus på Jylland.
JA, du vissa människor tror att de är undantagne allt, tro det eller ej, här är det en som jobbat trots att han var sjuk, och smittat ner en del i byn....och ett par kom hit från sthlm när de var sjuka. Hur ska vi få bukt med viruset? Det skulle jag vilja få svar på av dessa människor.
Jobbet jag fått är kul, det är lite rörigt i kulisserna men jag trivs. Jag hoppas att detta leder till fortsatt timmar på ICA i höst. Butikerna hör liksom ihop.
Jag undviker potatis för sockrets skull.
Har fuderat på airfryer, men vill ju helst prova innan jag lägger pengar på en, blir det så där krispigt som när man friterar i olja?
Sjöbjörnen, jag har inte haft en tanke på Fredriksson, vi har spånat på Christer Lindarw, Orup och de där killarna som var poppis samtidigt med Zelmerlöf , av någon anledning glömmer jag alla som inte är musiker. Men Fredriksson är ju en superbra gissning.
Brorsorna höll på med bilar, så jag har sett en och annan, men aldrig varit tillräckligt intresserad för att lägga något på minnet. Bil en är bara en transporthjälp, S älskar att köra bil, ibland tar han omvägar, och jag blir så less. Vi har verkligen inte mycket gemensamt så vi får se hur det blir framöver.
Sport, jag kan inte så mycket heller, men Martin har ju hållit på hockey sen han var 3-4 år och det är alltid kul att se på plats, själv har jag spelat innebandy, tennis och badminton, på skoj, löpning, step up, gymträning, aerobic, vattengympa och sånt är min grej.

Kommentera

Publiceras ej