Efter frukosten och morgonfodring av hästar, gick jag en timmes promenad med hundarna. Gråkallt idag, så långkalsongerna åkte på. Var mycket glad över att kunna stoppa båda hundarna fast de börjat på en kattjakt!!
Kaffet smakade väldigt gott när jag kom hem efter promenaden.

När vi ätit lunch så kom Gerd, eqiterapeuten och skulle kolla 3 hästar. Hennes barnbarn var också med, så det blev full rulle när Moa och My kom också. My hade med sig egenhändigt nybakade kringlor till kaffet.
Med hästarna var det lite småskavanker, inte så farligt som vi trodde. Ofta när man rider kan man känna "att det är något" men man vet inte riktigt vad. Då är det skönt när Gerd kommer och hittar lite punkter som behöver masseras och behandlas. Hon visar också på skillnader i muskler som för oss är svårt att se, innan hon visat dem!

Eftermiddagen var mörk och det både regnade och haglade. Tände eld i både kaminen och vedspisen när jag kom in. Sen tände jag lite ljus och gjorde det mysigt,för Lotta, Nella och Sandra kom hit och hälsade på. Det var jättekul att se dem igen!! Det var flera år sedan. Sandra var jättemycket hos oss när Karin och hon var 14-15 år.
Vi babblade i flera timmar och när de skulle åka hem var det alldeles vitt ute. Det har kommit snö!!